Behandling av personuppgifter

När du blir medlem eller skänker en gåva till Djurskyddet Sverige sparar vi dina personuppgifter som till exempel namn, adress och personnummer. Detta för att vi ska kunna kontakta dig och ge dig information om vårt arbete som du bidrar till.

Vi följer Personuppgiftslagen (PUL), vilket innebär att personuppgifter som lämnas till organisationen endast får användas i vår egen administration för att hantera medlemsavgifter och gåvor. Vi sparar personuppgifterna för att kunna skicka ut medlemstidningen, information, avier om medlemskap och gåvor, samt föra statistik.

Uppgifterna sparas i vårt medlemsregister och skyddas med separat inloggning som endast ett fåtal personer inom organisationen har tillgång till. Uppgifterna lämnas aldrig till tredje part.

Du kan när som helst höra av dig till Djurskyddet Sverige så ser vi till att du inte får några fler utskick eller om du vill ta bort dina uppgifter från vårt register helt och hållet.

Swish
När du swishar en gåva till oss sparas varken namn, telefonnummer eller andra personuppgifter.

Nyhetsbrevet
När du väljer att prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev sparas endast din e-post. Du kan när som helst välja att på egen hand avregistrera din e-post från nyhetsbrevet eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Senast uppdaterad: 24 november, 2016