Medlemsförmåner

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du ta del av följande rabatter hos företagen nedan. Om inget annat är angivet ska du uppge de olika rabattkoderna vid ditt köp.

Minigeni är leksaksbutiken för dig som är intresserad av barns utveckling. De har enbart pedagogiska lärsaker som aldrig tummar på kvalitén. Varorna är ekologiska, giftfria och har utvecklats med miljön i åtanke. Många av produkterna är också handgjorda med personliga valmöjligheter. Hos Minigeni hittar du bland annat ekologiska tygböcker, biologiskt nedbrytbara byggklossar och kritor som automatiskt ger rätt penngrepp.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: djurskyddet
www.minigeni.se

VetZoo.se är en zoobutik på nätetvetzoo-logga-online_249x124 med ett brett sortiment och hemleverans till din dörr var du än bor i Sverige. När du beställer hemleverans från dem behöver du inte vara hemma för att ta emot paketet, det står och väntar på dig när du kommer hem. De säljer produkter som du hittar i zoofackhandeln och veterinärprodukter, bland annat allt veterinärfoder som finns på den svenska marknaden. De erbjuder fri frakt över 500 kr och alltid fri rådgivning.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på allt, gäller även på kampanjvaror.
Rabattkod: djurskyddet
www.vetzoo.se

 

familjens-jurist-logo_200x29-jpg

Vill du ge en testamentsgåva men saknar testamente erbjuder vi i samarbete med Familjens jurist en möjlighet att få ett komplett testamente, inklusive rådgivning via telefon, för endast 2 995 kr. Erbjudandet gäller bara om bokningen sker via vår hemsida och under förutsättning att du är medlem i Djurskyddet Sverige eller vill testamentera till förmån för oss.
Läs mer om erbjudandet

 

kattliv-logga-rgb_175x58

Kattliv är Sveriges största kattmagasin med spinnande läsning för alla som älskar katter och lever eller funderar på att skaffa en katt. Lär dig mer om kattens beteende och grundläggande behov. Ta del av veterinära råd och hälsotips. Innekatt eller utekatt? Vilken katt passar dig? Raspresentation i varje nummer. Reportage, artiklar och intervjuer med experter, kändisar med katt och okända kattägare.
Medlemsförmån: Prenumerera 6 nummer för 299 kr så går 40 kr som stöd till Djurskyddet Sverige.
Kampanjkod: 274
Ta del av erbjudandet här. Välj kampanjprenumeration när du fyller i formuläret och fyll i kampanjkoden.

 

rs_logo_grey_rgb

Rosenserien är en svensk, ekologisk och Svanenmärkt hudvårdsserie för hela familjen. Rosenseriens idé bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till deras högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.
Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
www.rosenserien.com

 

medvetna-logo-160-bred

Medvetna.se säljer ekologiska, giftfria, miljövänliga eller återvunna produkter för hela familjen. Valet av produkter tar hänsyn till både det ekologiska, miljö och det etiska. I deras noga utvalda sortiment hittar du bland annat giftfria matlådor, sportflaskor och nappflaskor i glas, Klean Kanteen, Lifefactory, köksredskap i bambu, ekologiska leksaker och mycket annat som är hållbart och giftfritt. Alla produkter har symboler som gör det enkelt för dig att hitta rätt i eko-djungeln. Leverans inom 2-4 dagar.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken
Rabattkod: DJURSKYDDET15
www.medvetna.se

 

ekoleko-logga_220x74

EkoLeko säljer giftfria och klimatsmarta leksaker. Leksakerna är noga utvalda och gjorda av de finaste naturmaterial så som ekologisk bomull, trä, ull och naturgummi. De är dessutom roliga att leka med och också utvecklande och lärande för barnet.
Medlemsförmån: 10% rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
Uppge också ditt medlemsnummer i rutan för meddelande.
www.ekoleko.se

Senast uppdaterad: 17 oktober, 2017