Bli kattfadder

Som kattfadder stödjer du en utvald katt, välj mellan att bli månadsfadder, försäkringsfadder eller varför inte både och?

Försäkringsfadder 50 kr/mån

Vi håller alla föreningens katter försäkrade för att vi tycker det är viktigt att ha en trygghet i våra katters välbefinnande, ibland uppkommer skador och sjukdomar som vi inte räknat med. Nu kan du hjälpa till att hålla en eller flera av våra katter försäkrade. För 50 kronor i månaden står du som försäkringsfadder åt en av dig utvalt katt. Du betalar månadsvis till vårt konto, uppgifter skickas ut till dig när du anmäler dig som fadder via formuläret nedan. Som försäkringsfadder står ditt namn med i anslutning till katten på vår hemsida samt på kattens box i katthemmet. Kom gärna ut och hälsa på din kisse i katthemmet.

Nytt för 2018: Endast en försäkringsfadder per katt. Du som försäkringsfadder får ett första brev men blir sedan endast uppdaterad när/om katten får utnyttja sin försäkring. Du blir även kontaktad när din försäkringskatt blivit adopterad så du får möjlighet att välja en ny katt att stötta.

Månadsfadder 50 kr/mån

Som månadsfadder bidrar du till katternas uppehälle såsom mat och kattsand. Detta är ungefär vad en katt kostar hos oss i månaden. Som månadsfadder väljer du själv ut den katt du vill stödja. Du får regelbundet information om katten via mail där katten berättar hur hen hamnade hos oss och vad som händer i katthemmet. Du betalar månadsvis till vårt konto, uppgifter skickas ut till dig när du anmäler dig som fadder via formuläret här nedan. Som månadsfadder står ditt namn med i anslutning till katten på vår hemsida samt på kattens box i katthemmet. Kom gärna ut och hälsa på din kisse i katthemmet.

Nytt för 2018: Nu kan flera vara månadsfadder åt samma katt! Du blir även kontaktad när din fadderkatt blivit adopterad så du får möjlighet att välja en ny.

KATTER SOM IDAG BEHÖVER EN FADDER:

Försäkringsfadder 50 kr/mån
– Maila för aktuell lista, vår hemsida uppdateras inom kort.

Månadsfadder 50 kr/mån
– Maila för aktuell lista, vår hemsida uppdateras inom kort.

Senast uppdaterad: 4 februari, 2019

Hur blir jag fadder?

Fyll i formuläret här nedan eller skicka ett e-post, till: fadder@
djurskyddetbillochbull.se

Du kommer inom kort få en bekräftelse med uppgifter om hur du gör din första inbetalning. När vi har noterat din inbetalning så kommer du få ett mail med ditt fadderintyg och ditt fadderbrev.

FRÅGOR? Ring 076-410 01 01 eller maila oss!

Fadderformulär

    Jag vill bli:

    Kryssa i rutan för att skicka iväg