Så går intresseanmälan till

Inför en kattadoption tar vi emot intresseanmälan på katten vid första kontakten/besöket. Vi vill att man kommer och besöker katten ett par gånger så att vi och ni känner att det är rätt katt som kommer till rätt hem. När det är flera som är intresserad av samma katt tar föreningens styrelse beslut om vart katten kommer att få det bäst, så det är inte första tjing som gäller. Därför är det extra viktigt att det nya hemmet berättar vad de kan erbjuda katten.

När vi är överens om vart katten ska flytta tar vi kontakt med er för att ordna med bokningsavgiften, den ligger på 400 kr och återbetalas inte vid ånger eller om katten lämnas tillbaka (t ex  att det inte fungerar i det nya hemmet). Resterande 800 kr betalas innan eller i samband med att katten flyttar.

Kattungar flyttar tidigast när de är 14 veckor gamla, ibland kan det ta längre tid av olika orsaker. Vi lämnar nu aldrig ut ensamma kattungar till hem utan andra katter, har man en katt sedan tidigare då går det bra med en kattunge men har man ingen katt sedan tidigare så vill vi att man adopterar två kattungar så att de har sällskap av varandra.

Senast uppdaterad: 19 maj, 2024