Katthemmet

Vårt katthem finner ni på Bläckhornsvägen 2–4 i Sandarne. Vi har haft lokalen sedan hösten/vintern 2012 och det var inte förrän i juli 2013 som lokalen var ombyggd och anpassad till katthem och vårt tillstånd från länsstyrelsen blev färdigt. Redan samma vecka fick de första katterna flytta in!

Katthemmet

Så här ser vårt fina katthem ut från utsidan


Katthemmet har heltidsplatser för 18 st vuxna katter + kattungar på nedre plan. Platserna är fördelade in i fem boxar i olika storlekar. På andra våningen så finns det 5 karantänrum, förråd, bad/tvättrum och kontor.

Vi har försökt att använda både golv och väggyta så att katterna kan få många mysiga liggplatser och ställen att sitta och spana ifrån. Alla utom en box har fönster där katterna älskar att sitta och kika ut på vad som händer.

Katterna är inte alltid i sina boxar utan de får ofta komma ut och sträcka på benen. Vi tycker att miljöträning är viktigt för våra katter så de inte blir förvånade när de i sitt nya hem får höra dammsugaren för första gången eller andra vanliga hushållssysslor. Vårt katthem är just ett katthem – ett hem för katterna och vi är deras betjänter.

Senast uppdaterad: 9 juli, 2020

Ändrade öppettider

Katthemmet tar endast emot bokade besök, kontakta oss på 076 410 01 01 eller skicka oss ett mail så bokar vi in en tid. Välkomna!

Bli volontär

Bli medlem