Loppis

Vi har en loppis där varje krona går till föreningens arbete med de hemlösa katterna. Hos oss kan du handla med gott samvete. Vi vågar nog säga att vi har den billigaste loppisen i kommunen!

Ni finner vår loppis i katthemmet, i källarvåningen. Bläckhornsvägen 2-4, 826 73 Sandarne. Vi håller till precis bakom Ica Nyplan.

Hos oss finns allt mellan himmel och jord, då vi får alla grejer till skänks så kan vi hålla låga priser = stora chanser att fynda! Vår loppis är i hela källarvåningen, tyvärr lite krångligt att ta sig ner men väl nere finns det förutom det stora utrymmet även fyra mindre rum som innehåller bland annat böcker och filmer, köksutrustning, kläder och barngrejer. Dessutom har vi även ett dubbelgarage på området där vi förvarar de större grejerna vi får in, där finner ni möbler, cyklar och andra lite skrymmande saker. Säg till personalen om ni vill kika i garaget.

Senast uppdaterad: 13 juli, 2021

Öppettider

Loppisskylt
Torsdagar kl 16-19
Lördagar kl 12-16
Söndagar kl 12-16

Kolla gärna in loppisens Facebooksida för aktuella öppettider och erbjudanden, KLICKA HÄR

Långtå återbruks-container

Återbruket
Var tredje vecka står vi på Långtå återvinningsstation i Söderhamn.
Dessa veckor bemannar vi under år 2021:
29, 32, 35, 38, 41, 44, 47, 50

Vill du bidra?

Skänkes
Vi tar gärna emot saker som vi kan sälja, gärna helt och rent. Inlämning sker under öppettiderna eller efter överenskommelse på 076 410 01 01 eller skicka oss ett mail: info@djurskyddetbillochbull.se