Loppis

Vi har en loppis där varje krona går till föreningens arbete med de hemlösa katterna. Hos oss kan du handla med gott samvete. Vi vågar nog säga att vi har den billigaste loppisen i kommunen!

Ni finner vår loppis i katthemmet, i källarvåningen. Bläckhornsvägen 2-4, 826 73 Sandarne. Vi håller till precis bakom Ica Nyplan.

Hos oss finns allt mellan himmel och jord, då vi får alla grejer till skänks så kan vi hålla låga priser = stora chanser att fynda! Vår loppis är i hela källarvåningen, tyvärr lite krångligt att ta sig ner men väl nere finns det förutom det stora utrymmet även fyra mindre rum som innehåller bland annat böcker och filmer, köksutrustning, kläder och barngrejer. Dessutom har vi även ett dubbelgarage på området där vi förvarar de större grejerna vi får in, där finner ni möbler, cyklar och andra lite skrymmande saker. Säg till personalen om ni vill kika i garaget.

Senast uppdaterad: 28 november, 2020

Öppettider

Loppisskylt
OBS! Endast bokade besök nu i dessa coronatider, bokningar sker via loppisens facebooksida, klicka här för att hitta dit

Långtå återbruks-container

Återbruket
Var tredje vecka står vi på Långtå återvinningsstation i Söderhamn.
JUST NU STÅR VI INTE MED, vi hoppas kunna återuppta detta i januari 2021.

Vill du bidra?

Skänkes
Vi tar gärna emot saker som vi kan sälja, gärna helt och rent. Inlämning sker under öppettiderna eller efter överenskommelse på 076 410 01 01 eller skicka oss ett mail: info@djurskyddetbillochbull.se