Ninja

Hona,  Född 2016

Ninja kom till oss tillsammans med Nina och Nino, dessa tre befann sig på en gård där de endast fick kokt potatis och gröt serverat ibland. De började leta sig ifrån gården för att hitta annat ätbart och det var då vi blev kontaktade om att hjälpa dessa katter.

Ninja är född ute och har inte haft så mycket kontakt med oss människor tidigare, hennes ålder är uppskattat då vi inte med säkerhet vet hur gammal hon kan vara. När hon kom till oss så trodde vi att hon var dräktig då hennes mage var rund som en boll. Det visade sig dock att det i magen bara gömde sig mask så inga kattungar som tur var men hon har troligen haft flera kullar sedan tidigare.

Ninja är nyfiken men skygg, hon tar det gärna försiktigt och håller sig på sin kant men hon gör stora framsteg och blir mer och mer tuff och nyfiken. Hon går bra ihop med de andra katterna och vi vill gärna att hon får en kattkompis i sitt nya hem då hon verkar finna trygghet i de andra katterna. Hon verkar trivas bra som innekatt hos oss.

Ninja är försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att få en säker start på sitt kattägande. Hon äter även kvalitetsfoder från Hills!

Anmäl intresse »Fler som söker nytt hem


Madicken

Ålder: Född: 2014
Kön: Hona

Läs mer »

Batman & Augusta

Ålder:
Kön: Hane

Läs mer »

Lovis

Ålder: Född 2017
Kön: Hona

Läs mer »

Ida

Ålder: Född 2018
Kön: Hane

Läs mer »

Cariad

Ålder: Född: 2014
Kön: Hona

Läs mer »

BOKAD!

Grållan

Ålder: Född: 2014
Kön: Hona

Läs mer »