Restaurangchansen

Du kan stödja Djurskyddet Karlstad genom att köpa Restaurangchansen. Skicka ett mejl till bestallningar@djurskyddetkarlstad.se

RC-Appen är ett rikstäckande mat, shopping och nöjeshäfte som består av 1000-tals erbjudanden om rabatter i onlinebutiker och fysiska butiker, på restauranger och nöjen: Köp 2 betala för 1, shopping från butiker med upp till 50% rabatt, nöjen med upp till 100% rabatt samt nu även tillgång till hela Onlinerabatts sortiment med exklusiva rabatter från 100-tals nätbutiker.

RC-appen har tagits fram för att främja restauranger, butiker och företag, samtidigt ger det också idrottsföreningar, skolklasser och ideella föreningar en chans till kassaförstärkning. Hälften av RC-appens försäljningspris går till föreningen.

Så funkar det:

RC-appen har tagits fram för att göra det lättare att alltid ha tillgång till de erbjudanden som finns representerade. Du har tillgång till alla erbjudanden i alla våra anslutna städer samt 100-tals nätbutiker från Onlinerabatt i 365 dagar från att du aktiverar den.

Du kan välja “RC-appen Singel” för 300 kronor som ger dig tillgång till allt för 1 användare, eller “RC-appen Familj” för 450 kronor där du kan registrera upp till 4 samtidiga användare som delar på erbjudanden.

Börja med att ladda hem RC-appen från det ställe där du vanligtvis hämtar appar. Den är givetvis gratis att ladda ner. Sök bara på ”Restaurangchansen” eller ”RC-appen”.

För att aktivera erbjudandena i appen krävs en aktiveringskod. Denna kod kan du köpa i form av en appfolder från Djurskyddet Karlstad. I appfoldern finns en ruta som skrapas för att få fram koden. När du skrapat fram koden är det bara några enkla steg innan du är igång med appen och kan ta del av erbjudanden från just din stad. Med “RC-appen Familj” kan du använda samma kod på upp till 4 enheter samtidigt.

  1. Öppna appen.
  2. Skrapa fram aktiveringskoden i den grå rutan längst ned på sidan i appfoldern.
  3. Klicka på ”Ny användare” och följ anvisningarna. Om du redan är registrerad användare loggar du in som vanligt med din e-post och ditt lösenord och registrerar din aktiveringskod från menyn.
  4. Välj förvald stad du vill koppla appen till och bekräfta ditt val. KLART!

Du har nu tillgång till en mängd rabatter och erbjudanden direkt i telefonen. När du reser kan du enkelt byta stad i appen.

Se alla erbjudanden i anslutna städer här.

Denna app kan spara dig många tusentals kronor. Obs! Du måste ha en internetanslutning för att kunna se och använda erbjudandena.

När du köper appfolder med aktiveringskod från Djurskyddet Karlstad kan du hämta den i Karlstad efter särskild överenskommelse, eller få den postad hem till dig mot en avgift för porto och kuvert.

Avgift för att få appfoldrar hemskickade är:

1-3 foldrar 20 kr

4-7 foldrar 35 kr

För att beställa skriv till bestallningar@djurskyddetkarlstad.se

Senast uppdaterad: 18 januari, 2023