Hemma igen

Messi hittade idag 27 februari 2016 hem igen efter 25 månader på rymmen. Han har tydligen tagit sig från Svarte utanför Ystad till Häljarp under denna period och där tog vi (Djurskyddet Landskrona) upp anmälan om att han behövde hjälp. Igår gjorde Camilla Sörensen, Messis upphittare, ännu ett hjältedåd. Hon hittade hans annons som försvunnen. Han heter Elvis och idag har han fått flytta hem igen med massor av erfarenheter i bagaget. Vi önskar honom ett stort lycka till!

 

Kajsa blev hittad och infångad vid Jem och fix. Hon var öronmärkt och hittades lätt genom registret DjurID. Redan ett par timmar hade vi lokaliserat hennes matte, som såklart saknade sin katt.

 

Detta var katten Sigge, som varit saknad från Häljarp sen augusti förra året! Han är nu hemkommen, men han har fått flytta till min mamma då hon har mer tid för att rehabilitera honom och hon har även en hund som älskar katter! 🙂 Sigge var väldigt stressad när vi hämtade honom, men fast han varit borta i snart ett år så är han ändå samma gamla Sigge som älskar närhet och han har bara velat kela hela kvällen. Jag vill tacka er för att ni tagit er den tid till att hjälpa oss att återfinna Sigge.

 

Senast uppdaterad: 22 oktober, 2018