Extrajobba hos oss i höst!

Älskar du djur och att prata i telefon? Nu söker Djurskyddet Ungdom en person som ringer till våra medlemmar i syfte att de ska uppdatera sitt medlemskap. Visst arbete i vårt medlemsregister ingår i arbetet.

För att trivas i rollen behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt, vara noggrann och tycka att det är roligt att ha telefonen som främsta arbetsverktyg.

Kvalifikationer

Flytande svenska i tal

Har fyllt 16 år

Delar Djurskyddet Ungdoms värderingar

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med telemarketing eller andra jobb där du har haft kontakt med medlemmar eller kunder.

Om Djurskyddet Ungdom
Djurskyddet Ungdom är en ideell ungdomsorganisation som arbetar för att stärka djurskyddet i Sverige. Vi samlar unga personer under 30 år och har föreningar över hela landet. Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur.

Anställningsform
Två månaders anställning, start: Mitten på oktober till mitten av december
Omfattning: 20 %, 8 h timmar i veckan
Tillträde: 14 oktober
Lön: Enligt överenskommelse. Alla anställda erbjuds friskvårdsbidrag i form av både tid och pengar.
Vi har kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen och Unionen m.fl

Arbetet är förlagt på eftermiddagar på vårt kansli i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Du erbjuds trevliga kollegor, både två- och fyrbenta.

Ytterligare information och ansökan
Välkommen med din ansökan senast 13 september till Engagemangschef Emma Brossner Skawonius emma.brossner-skawonius@djurskyddet.se. Maila ditt CV och personliga brev, ange “Djurskyddet Ungdom extrajobb” i ämnesraden.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Christel Bertling Szytek, Verksamhetsansvarig Djurskyddet Ungdom
christel.bertling@djurskyddet.se

Facklig kontaktperson är Anastasia Konstadinidis
anastasia.konstadinidis@djurskyddet.se

Under semestertider i juli och en bit in i augusti kan det dröja tills du får svar, men vi återkommer så fort vi är på plats igen. Välkommen med din ansökan!


Senast uppdaterad: 7 juni, 2024