Telekommunikatör på deltid

Älskar du djur och att prata i telefon? Nu söker Djurskyddet Ungdom en telekommunikatör. I rollen som telekommunikatör ringer du till Djurskyddet Ungdoms medlemmar med syftet att de ska uppdatera sina medlemskap. Viss administration ingår i arbetet.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, bekväm med att arbeta självständigt, noggrann och tycka att det är roligt att ha telefonen som främsta arbetsverktyg.

Kvalifikationer

  • Flytande svenska i tal
  • Har fyllt 18 år
  • Delar Djurskyddet Ungdoms värderingar
  • Det är meriterande men inget krav om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med telemarketing, telefonkommunikation eller andra serviceyrken med kundkontakt.

Arbetet är förlagt på eftermiddagar och utgår ifrån vårt kansli i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Du erbjuds trevliga kollegor, både två- och fyrbenta.

Om Djurskyddet Ungdom

Djurskyddet Ungdom är en ideell ungdomsorganisation som arbetar för att stärka djurskyddet i Sverige. Vi samlar unga personer under 30 år och har föreningar över hela landet. Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Läs mer om vårt arbete här.

Anställningsform

Två månaders anställning, start: Början på oktober till slutet av november Omfattning: 20 %, 8 h timmar i veckan Tillträde: 1 oktober Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse. Alla anställda erbjuds friskvårdsbidrag i form av både tid och pengar. Vi har kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen och Unionen m.fl Ort: Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Ytterligare information och ansökan

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti till Engagemangschef Emma Brossner Skawonius emma.brossner-skawonius@djurskyddet.se

Maila ditt CV och personliga brev, ange “Djurskyddet Ungdom telekommunikatör” i ämnesraden.

För ytterligare information om den aktuella tjänsten kontakta: Christel Bertling Szytek, Verksamhetsansvarig Djurskyddet Ungdom christel.bertling@djurskyddet.se

Facklig kontaktperson är Anastasia Konstadinidis anastasia.konstadinidis@djurskyddet.se

På grund av semestertider är kontaktpersonerna i rekryteringen tillgängliga att svara på frågor från den 9 augusti (Anastasia) och från den 21 augusti (Christel).

Senast uppdaterad: 10 augusti, 2023