Välkommen till
Djurskyddet Stockholm Norrort

Senaste nytt

  • Skräpplockardag, söndag 17 september
    Välkommen på skräpplockardag söndag 17 september på Vallentuna IP, 13.00-16.00. Vi samlas på parkeringen för att sedan ge oss ut runtomkring Vallentuna IP och plocka skräp. Det kostar ingenting att vara med och det kommer finnas fika till alla som deltar. Var med och gör skillnad för vildlivet i din närhet!
  • Tipsorientering på Skavlöten
    Hej alla djurvänner! Lördag 1 juli arrangerar vi i Djurskyddet Stockholm Norrort en tipsorientering på Skavlöten. Vi kommer att sälja orienteringskartor från Naturpasset och några av kartans hela 40 kontroller visar vägen runt vår tipspromenad. Tipsrundan prövar era djurkunskaper och kommer ta 30-60 minuter att genomföra, vilket passar perfekt som en rolig hundpromenad eller helgaktivitet med barnen. Alla som deltar i tipsorienteringen är även med och tävlar om ett fint … Läs mer
  • Stor donation till djur i Ukraina
    I helgen har vi åkt runt och samlat in donerade djurprylar som ska gå till djur i nöd i Ukraina. Totalt lyckades vi få ihop hela 85 kg foder och tillbehör som vi lämnade in till organisationen Paws of Peace som ser till att det kommer till behövande djurhem i Ukraina. Ett extra stort tack till Arken Zoo för ert stora bidrag!

Tidningen Djurskyddet

Senast uppdaterad: 13 mars, 2023