Att adoptera en katt

Att adoptera en katt kostar 1 200 kr. Då vi gärna ser att våra katter flyttar tillsammans betalar man 1 200 kr för ena katten och sedan 800 kr för den andra. Vid bokning betalas 400 kr/katt som ej återbetalas vid ånger.

I adoptionspriset ingår att katten är kastrerad, vaccinerad, id-märkt (chip) och försäkrad i Agria, något som den nya ägaren enkelt kan ta över för att slippa eventuell karenstid. Adopterar du en kattunge så står föreningen för kastreringen när katten har åldern inne om det bokas genom oss. Katten är även veterinärundersökt samt avmaskad och hos oss äter katterna kvalitetsfoder från Hill’s.

Skulle det av någon anledning inte fungera för katten i det nya hemmet så tar vi alltid tillbaka katten eller hjälper till på annat sätt för att få det att fungera.

Är ni intresserade av någon katt som söker hem? Fyll i Intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer eller bokar in ett besök.

Kontakta oss på 076-410 01 01, det går även bra att maila oss på info@djurskyddetbillochbull.se

Senast uppdaterad: 11 maj, 2023

Kontakta oss

Bli medlem

Försäkra din katt!

Alla våra katter är försäkrade hos Agria, något du som ny ägare enkelt kan ta över för att slippa karenstid och få en säker start som kattägare.