Loppis

Vi tar endast emot hela och rena saker som ni kan tänka er att skänka till oss. Kontakta oss om ni har något ni vill donera så bestämmer vi en tid.

Loppis brukar vi ha Vår och Höst. Ibland någon gång på sommaren i mån av tid. Då brukar vi annonsera på Facebook och Instagram. Vid våra loppisar höst och vår ges också tillfälle att titta på våra katter som söker nya hem. Vi har kaffeservering, lotterier, säljer hembakt bröd och korv med bröd.

Vinster till våra lotterier från företag och privatpersoner mottages tacksamt. Vill någon göra en insats och baka till försäljning och kaffeservering så mottages det med glädje. Alla pengar går till våra älskade katter. 

Tack till alla er som besökte vårloppisen lördag den 4/5-2024 och fikade, köpte lotter, prylar, och hembakt bröd. Stort tack även till företag som sponsrat med vinster och till alla privatperson som bidragit med gåvor. Varma kramar till alla volontärer som lagt ner så mycket jobb både före och under själva loppisdagen. Ni alla som bidragit på något vis gör skillnad och tack vare er alla så kan vi fortsätta vårt viktiga arbete med att hjälpa hemlösa och utsatta katter.

Senast uppdaterad: 4 maj, 2024