Gåvobrev


Ge bort en gåva som visar omtanke för hemlösa katter i Flyingebygden med omnejd. Väl själv om du vill skicka med en personlig hälsning eller varför inte en fin dikt. Vi skickar sedan ditt personliga gåvobevis i PDF-format till din e-postadress som du sen kan skicka till mottagaren digitalt eller skriva ut.

Gåvobrev är en present fylld med omtanke och kärlek där pengar oavkortat går till att ge hemlösa katter i Flyingebygden med omnejden andra chans i livet! En chans att får leva i ett kärleksfullt och tryggt hem med omsorg, värme, mat och tak över huvudet, bortom smärta och hunger som är verkligheten för så många idag! Med gåvobrev gör både du och mottagaren skillnad.

Tips! En inramning av gåvobrevet gör det både extra elegant och blir också en fin present att pryda en vägg och avnjutas länge

Välj bland följande gåvobrev:

Klicka på respektive bild för att se den i större format, bilden öppnas då i en ny flik!

Designa ditt personliga Gåvobrev och ge bort som julklapp till en kattälskande vän som redan har allt! Skicka med en egen blid på din eller din väns katt (högupplöst) i din beställning samt ett personligt meddelande eller en fin dikt. Din gåva går oavkortat till katter i nöd. Scrolla längre ner på sida och följ instruktionerna för att lägga din beställning! minsta beställningsbelopp under julen är

Beställ ditt personliga gåvobrev!

  1. Börja med att betala in din gåvosumma märkt med “gåvobrev” med Swish: 1230512681 eller på bankkonto: 12350493016.
    OBS! Vi skickar inte ut gåvobevis för summor under 50 kr (JULSPECIAL)
  2. Fyll i nedan beställningsformulär och skicka in din beställning med bifogat köpbevis.
  3. För personlig bild på gåvobeviset bifogar du valt foto i din beställning. (måste vara högupplöst).
  4. Ditt gåvobevis skicka till din e-post (inom 24 tim) i PDF-format som du sen kan skicka till mottagaren digitalt eller skriva ut.

Observera att du inom ett par minuter ska få ett bekräftelse-epostmeddelandet från oss, om detta skulle utebli vänligen kolla då om meddelande hamnat i din mapp för skräppost, så att du inte riskerar att missa svar från oss! Ett personligt svar skickar vi i regel inom ett par dagar.

    *Obligatoriska fält.

    Senast uppdaterad: 14 februari, 2024