Stöd oss


Vår verksamhet är helt beroende av stöd och hjälp från allmänheten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Vad kan DU hjälpa oss med?

Bli jourhem

Utan jourhem kan vi inte hjälpa! Vi letar efter dig som vill hjälpa till och som vill vara med på ett djurs resa från otrygg och hemlös till älskad och skyddad.

Bli medlem

Alla intäkter bidrar till att hjälpa oss att hjälpa! Som medlem får du tidningen Djurskyddet och sedan ingår det massa andra förmåner.

Djurhemspaket

Köpa ett djurhemspaket från Charity Bowl med levereras direkt till oss. Vi är i störst behov av leksaker, klösartiklar & bäddar. Beställ ett paket redan idag!

Ge ett bidrag

Alla intäkter bidrar till att hjälpa oss att hjälpa!

Swisha valfritt belopp redan idag på 1230512681 eller scanna QR-koden ovan.

Bli månadsgivare

Vill du ge ett bidrag varje månad är det enkelt att från ditt konto ställa in en stående överföring till vårt konto.

Alla bidrag är självklart värdefulla, men en stående överföring gör att vi kan planera verksamheten ännu bättre.

Bankkonton: 12350493016

Testamentera

Testamentera till förmån för djuren. Fyll i nedan Blankett och lägg som bilaga till ditt testamente.

För att testamentera direkt till oss ska du uppge Djurskyddet Flyingebygden samt vårt org.nr. 802539-0355 på blanketten eller i ditt testamente.

Bli volontär

Vi är i ständigt behov av volontärer som vill hjälpa till vid våra olika arrangemang. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Höra av dig till oss så berättar vi mer!

Handla/boka via Sponsorhuset

Näthandla eller boka ditt hotell via Sponsorhuset – över 600 st butiker anslutna, så får både du själv och Djurskyddet Flyingebygden pengar tillbaka (gäller även företag). Inget blir dyrare för dig som handlar.
Kom igång här och tipsa gärna era vänner!

Ge bort ett gåvobrev

Ge bort en gåva som visar omtanke för hemlösa katter i Flyingebygden med omnejd. Väl själv om du vill skicka med en personlig hälsning eller varför inte en fin dikt. 

Köp våra armband

Vi säljer våra armband i Automaterna i Flyinge och Revinge, samt i ridsportsbutiken Ryttare och Häst i Flyingeby. De har blivit en tillförlitlig inkomst för oss. De kostar (minst) 30 kr styck och pengarna går oavkortat till veterinärvården av katter som vi tar emot.

Kalender 2024

Vår kalender finns just nu att köpa i Automaterna i Revinge och Flyinge, Ica Harlösa, Dalbyveterinären, Utlämningsstället i Löberöd, Distriktsveterinärerna i Flyinge eller få den hemskickad.


Bli medlem

Medlemskap i Djurskyddet Flyingebygden
kostar 200 kr per år.

Medlemskapet är inte baserat på kalenderår, utan om du blir medlem i dag får du en förfrågan om att förlänga ditt medlemskap om 12 månader. Som medlem i Djurskyddet Flyingebygden är du automatiskt medlem i riksförbundet Djurskyddet Sverige och får Tidningen Djurskyddet fyra gånger per år. Du får också ta del av ett antal medlemsförmåner, såsom rabatt hos olika nätbutiker.

Du blir också kallad till Djurskyddet Flyingebygdens årsmöte, där du kan ta del av vad som hänt i föreningen under det gångna året. Vi brukar då också bjuda in en intressant gästföreläsare. Du förbinder dig inte till något som medlem men vill du aktivera dig finns det mycket att göra. Vi tar tacksamt emot förslag på hur vi kan bli bättre.

Tack för att du stödjer vårt arbete för djuren!

Observera att du inom ett par minuter ska få ett bekräftelse-epostmeddelande från oss, om detta skulle utebli vänligen kolla då om meddelandet hamnat i din mapp för skräppost, så att du inte riskerar att missa svar från oss! Ett personligt svar skickar vi i regel inom ett par dagar.

Senast uppdaterad: 23 december, 2023