Pelle

Hane,  ca 3 år

Pelle fick hjälp i höstas av ett par snälla personer när han blev skadad efter att ha strukit omkring i omgivningarna ett halvår. Han var då svårt skadad, illa biten av något annat djur och hade ett stort rivsår vid vänster öga. Allt läkte bra och han har blivit helt återställd men är fortfarande lite trång i näsgången vid det ögat så det rinner lite, men det blir bättre och bättre. Pelle som är en stor och ståtligt katt söker nu sitt nya, trygga, för-alltid-hem!

Han är en underbar, snäll, kommunikativ, kärleksfull, smart, mysig och mycket kelig katt. Han är väldigt sällskaplig så ett hem där någon är hemma ganska mycket vore perfekt. Han vill säkert gärna ha en kattkompis som han kan leka med men det viktigaste är en kärleksfull människa som har tid att vara med honom.

Han har aldrig visat humör, inte ens när han vid vissa tillfällen varit stressad eller inte fått som han velat. Han har levt ute och svultit så han behöver bestämda mattider. Pelle kan gå i koppel men han måste på sikt få gå ut och springa som han vill när han funnit sig till rätta. Han är dock fortfarande otrygg ute och vill helst ha sällskap och trygghet av sin människa när han går ut. Han har ett stabilt, härligt psyke men behöver lite tid att acklimatisera sig och knyta an till nya personer men sen älskar han att sitta i knät och pussas.

Tror du att Pelle är katten för dig? Skicka då in din intresseanmälan!

Kan bo med barn: Eventuellt kattvana barn
Kan bo med hund: Vet ej
Kan bo med katt: Ja, gärna lekfull och lite orädd
Inne- eller utekatt: Vill vara både inne och ute på sikt.
Personlighet: Snäll och mysig men lite försiktig i nya kontakter
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja med chip
Försäkrad: Ja
Adoptionsavgift: 1 500 kr

*Klicka på respektive bild för att se den i större format, bilden öppnas då i en ny flik!Fler som söker nytt hem


Cherry

Ålder: ca 2 år
Kön: Hona

Läs mer »

Leo

Ålder: ca 2 år
Kön: Hane

Läs mer »

Freja

Ålder: ca 3 år
Kön: Hona

Läs mer »

Leia

Ålder: ca 3 år
Kön: Hona

Läs mer »

BOKAD!

B2

Ålder: ca 2,5 år
Kön: Hane

Läs mer »