Styrelsemedlemmar sökes!

Slår ditt hjärta lite extra hårt för djuren och deras välfärd? Vill du jobba med ett härligt gäng djurälskare? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi i Djurskyddet Helsingborg söker just nu nya styrelsemedlemmar till vår lokalförening. Styrelsen består idag av ordförande, vice ordförande, kassör, IT-ansvarig, sekreterare och ledamöter. Då vår kassör och IT-ansvarig ska avgå behöver vi två drivna och motiverade personer som kan ta över dessa två roller. Vi tar även tacksamt emot ansökningar för ledamöter.

Vad innebär det att sitta i styrelsen?
Som styrelsemedlem i Djurskyddet Helsingborg har du möjlighet att påverka beslut och få medverka till djurens välfärd i regionen. Vi arbetar aktivt med att hjälpa andra föreningar genom exempelvis donationer och exponering för att tillsammans stärka djurskydd och omvårdnad i regionen.

Utöver att vara delaktig i de beslut som tas är du som styrelsemedlem även ett ansikte mot både befintliga och kommande medlemmar. Vi ser gärna att du som sökande är driven och vill få till en förändring för djuren i samhället.


Kassör
Som kassör ansvarar du för all ekonomi i lokalföreningen, bland annat hantering av fakturor, donationer och bokföring. Du har även kontakt med revisor och är ansvarig för inlämning av bokslut varje år.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom liknande roller, dock är detta inget krav. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete.
Nuvarande kassör hjälper ny styrelsemedlem att komma in i rollen.

IT-ansvarig
Rollen som IT-ansvarig innefattar mycket kreativt arbete. Du är ansvarig för all publicering via vår Facebooksida och hemsida. Att besvara inkommande meddelande via mejl och Facebook ingår även i din tjänst. Till din hjälp har du sakkunniga veterinärer och djurvänner.

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap inom fotografering och att skriva texter. Utöver detta bör du som person vara strukturerad och driven.
Nuvarande IT-ansvarig hjälper ny styrelsemedlem att komma in i rollen.


Har du några frågor eller vill ansöka är du varmt välkommen att mejla oss på helsingborg@djurskyddet.se


Vänligen notera – tjänsterna är ej avlönade då vi är en ideel förening. Rollerna innebär drygt 10h arbete per månad.