Bli medlem

Vad roligt att du vill vara med och förbättra djurskyddsarbetet i både Helsingborg och hela regionen! Ju fler medlemmar vi är, desto större genomslagskraft får vi som förening. Alla medlemmar får Tidningen Djurskyddet som ges ut 4 gånger per år, och får även ta del av en rad förmåner.

För att bli medlem i Djurskyddet fyller du i dina uppgifter i detta formulär. Du kommer därefter att få ett inbetalningskort skickat till dig. Glöm inte fylla i att du vill bli medlem i Djurskyddet Helsingborg!

Medlemsavgifterna för Djurskyddet Helsingborg är följande:
Vuxen: 200 kr/år
Familj: 250 kr/år

I Djurskyddet Helsingborg har du som medlem möjlighet att vara med och påverka mycket av vad som tas upp och vad som görs under året. Vi tar därför tacksamt emot förslag kring vad som kan göras eller om ni har idéer eller tankar. På årsmötet kan du ta del av vad som hänt under föregående år.

30 år eller yngre?

Är du yngre än 30 år kan du dessutom gratis bli medlem i Djurskyddet Ungdom. Registrera dig här! Du blir därefter indelad i den Ungdomsavdelning som geografiskt sett ligger närmast dig.

Redan befintlig medlem?

Just nu saknar vi mejladresser till en stor del av våra medlemmar. Skicka gärna ett mejl till helsingborg@djurskyddet.se med din mejladress så du inte går miste om inbjudningar till föreläsningar eller evenemang.

Senast uppdaterad: 27 augusti, 2018

Bli medlem!

Tidningen Djurskyddet