Bli Fadder

Det finns många sätt att stötta vår förening.
Ett sätt är att bli fadder till en eller flera katter som bor på katthemmet.
Ni som inte redan är fadder kan välja en katt och sätta in valfri summa varje månad eller när ni tycker att ni kan.
SWISH : 070 313 36 51 eller BANKGIRO : 5032-8772
Skriv namnet på katten i meddelande.


Viola har varit hos oss sen 2011 och är ca 13 år. Är född ute och kom in med sin son Love som är omplacerad i ett hem. Vi har bestämt att hon får stanna hos oss eftersom hon känner sig trygg hos oss och inte skulle må bra av att flytta.


Lakrits
Hane,  ca 6-7 år
En kille som gått ute en längre tid och blivit matad ute tills vi fick plats. Han är fångad i fälla och var rädd när han kom in men nu får vi klia honom under hakan, i nacken och stryka lite lätt över ryggen. Han är sliten så det är svårt att gissa ålder men det syns att det inte är en ung katt. Ej kastrerad eller chippad. Han bor i karantän nu och ska till veterinär den 25/4 och är inte redo för adoption förrän han bott in sig och vi lärt känna honom riktigt, hans personlighet och vilket hem han kan passa i.


Katja
Hona,  ca 3-4 år
En snäll, gosig och lite försiktig tjej som nyligen blivit kastrerad, vaccinerad och chipmärkt. Hon har blivit matad ute en längre tid i väntan på att vi skulle få plats i karantän och fick komma in i källaren hos en snäll kvinna när kylan slog till. Hon bor tillsammans med Viola och går bra ihop med andra katter. Vill ha en kattkompis med sig vid flytt.

Matilda
Hona,  ca 7 år
En försiktig men gosig katt som har bott i ett hem med ett äldre par som ensamkatt i 6 år och den sista tiden med matte som tyvärr inte kan ta hand om henne längre så därför har hon fått komma tillbaka till oss. Hon kom den 28/10-22 så hon behöver tid att landa och vänja sig vid de andra katterna.

Alexis
Hona,  ca 4-5 år
En stor honkatt som blivit matad ute under en lång tid av en snäll dam. En social och gosig tjej fast hon gått ute så länge. Är inte så förtjust i andra katter än men hon har ju bara varit hos oss sen den 5 december.


Senast uppdaterad: 19 maj, 2023