Bli Fadder

Det finns många sätt att stötta vår förening.
Ett sätt är att bli fadder till en eller flera katter som bor på katthemmet.
Ni som inte redan är fadder kan välja en katt och sätta in valfri summa varje månad eller när ni tycker att ni kan.
SWISH : 070 313 36 51 eller BANKGIRO : 5032-8772
Skriv namnet på katten i meddelande.


Viola har varit hos oss sen 2011 och är ca 13 år. Är född ute och kom in med sin son Love som är omplacerad i ett hem. Vi har bestämt att hon får stanna hos oss eftersom hon känner sig trygg hos oss och inte skulle må bra av att flytta.

Djingis är född ute och kom in till oss 2012 tillsammans med sina syskon Billy, Jonna och Beda och han är ca 11-12 år. Han bor med Viola och Agnes och han skulle inte må bra av en flytt så han får bor kvar hos oss

Agnes är född i en katt koloni och hade sin son med sig när hon kom till oss. Hon är ca. 5-6 år och fortfarande misstänksam mot oss människor men är trygg med Djingis och Viola. Hennes son fick ett nytt hem som kattunge.

Mynta är en ung katt som är lite försynt men gillar att gosa med oss. Hon är född ute i en katt koloni och födde 2 kattungar ute. Familjen fick komma till ett jourhem när ungarna var ca 2-3 dagar gamla tills vi fick plats. Ungarna har flyttat till samma hem. Hon vill bo ett lugnt hem utan små barn.

Alfred hittades i en container och snälla djurvänner kom in till oss med honom. Han hade ett sår på höger bakben som han ätit antibiotika för men nu verkar han okej. Han är lite blyg och avvaktande men det löser sig nog om vi ger honom tid och tålamod.

Tryggve har blivit matad ute en längre tid av en snäll man som ägnat mycket tid åt honom vilket märks väl. En matglad kille som gjort stora framsteg. Pratar och gosar med oss och är otroligt nyfiken på sina kattkompisar. Han är mager och har problem med magen så han är inte aktuell för adoption än på ett tag

Katja
Hona,  ca 3-4 år
En snäll, gosig och lite försiktig tjej som nyligen blivit kastrerad, vaccinerad och chipmärkt. Hon har blivit matad ute en längre tid i väntan på att vi skulle få plats i karantän och fick komma in i källaren hos en snäll kvinna när kylan slog till. Hon bor kvar i karantänen och är inte redo för adoption än.

Matilda
Hona,  ca 7 år
En försiktig men gosig katt som har bott i ett hem med ett äldre par som ensamkatt i 6 år och den sista tiden med matte som tyvärr inte kan ta hand om henne längre så därför har hon fått komma tillbaka till oss. Hon kom den 28/10-22 så hon behöver tid att landa och vänja sig vid de andra katterna.

Alexis
Hona,  ca 4-5 år
En stor honkatt som blivit matad ute under en lång tid av en snäll dam. En social och gosig tjej fast hon gått ute så länge. Är inte så förtjust i andra katter än men hon har ju bara varit hos oss sen den 5 december.

Leia
Hona,  ca 3-4 år
Blivit matad ute under en längre tid i Alfta av en snäll man och hon födde även 2 ungar utomhus som heter Malva och Lotusoch är 7 månader. Hela familjen fångades i fälla. Leia är blyg, snäll, lugn och har gjort framsteg. Finns en intresseanmälan på henne.

Malva
Hona,  7 månader
Kom till oss med syrran Lotus och mamma Leia. Hon är född ute och är fortfarande blyg för människor men har gjort framsteg tack vare sin nyfikenhet och lekfullhet. Det finns intresseanmälningar på både Malva och Lotus och kravet är att dom ska flytta till samma hem.

Lotus
Hona,  7 månader
Kom till oss med syrran Malva och mamma Leia. Hon är född ute och är fortfarande blyg för människor men har gjort framsteg tack vare sin nyfikenhet och lekfullhet. Det finns intresseanmälningar på både Lotus och Malva och kravet är att dom ska flytta till samma hem.

Senast uppdaterad: 23 december, 2022