Bli medlem

Vårt riksförbund Djurskyddet Sverige har hand om medlems-hanteringen för alla lokalföreningar fr.o.m. 2017. Om du vill bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i ett formulär som finns på Djurskyddet Sveriges hemsida. Du kommer direkt dit om du klickar på länken “Bli medlem” längst ned på sidan.

Läs detta innan du klickar på länken:

När du kommer in på Djurskyddet Sveriges hemsidas Bli medlem ska du skrolla ner för att komma till anmälningsformuläret.

Sedan du fyllt i dina persomuppgifter väljer du lokalförening:

  • Alternativet “Min närmaste lokalförening” är förvalt efter det postnummer som du angav i formuläret. Sannolikt finns då Djurvännernas Förening i Stockholm som första förslag.
  • Om inte vår förening visas som “närmaste lokalförening” kan du markera “Lokalförening (välj alternativ)”. Klicka på bocken i rutan så visas en lista över alla Djurskyddet Sveriges lokalföreningar. Vi fnns just nu näst sist på listan.

Under “Övrigt” finns två val:

  • Om du vill få nyhetsbrev från Djurskyddet Sverige, de kommer med e-post, ska du klicla i den rutan.
  • OBS. För att kunna skicka din anmälan måste du godkänna lagring av dina personuppgifter genom att klicka i rutan.

Kontakta oss om länken till Djurskyddet Sverige inte fungerar eller om du inte vet hur du ska fylla i formuläret där. På fliken “Kontakta oss” finns kontaktuppgift.  

Som medlem i Djurvännernas Förening i Stockholm är du också medlem i vårt riksförbund Djurskyddet Sverige och du får tidningen Djurskyddet 4 gånger per år. Medlemsavgiften i vår förening för 2018 är 200 kr.

Bli medlem

Senast uppdaterad: 9 februari, 2021