Medlemsförmåner

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du ta del av följande rabatter hos företagen nedan. Om inget annat är angivet ska du uppge de olika rabattkoderna vid ditt köp.


OMSORG OCH KVALITET FÖR DITT HUSDJUR

zooplus.se är Europas ledande djurbutik online. Varje djur förtjänar det allra bästa, och zooplus passion för djurens välbefinnande återspeglas i deras omfattande utbud av kvalitetsfoder och tillbehör. Varje produkt är noggrant utvald för att möta ditt husdjurs behov och säkerställa deras lycka och hälsa.

Hållbarhet och Djurens Välfärd
zooplus är engagerade i hållbarhet och djurens välfärd. Deras sortiment är omsorgsfullt utvalt för att erbjuda ansvarsfulla och etiska alternativ för både våra husdjur och vår planet. När du handlar från zoolove-sortimentet, doneras dessutom 10% av försäljningen till djur i nöd.

Medlemsförmåner:
10% rabatt på zooplus egna märken – inklusive foder, tillbehör och mycket mer!
Rabattkod: DJURSKYDDET1

10% rabatt på alla tillbehör för husdjur
Rabattkod: DJURSKYDDET2
www.zooplus.se


Miwos loggaSVENSKT HANTVERK AV KÄRLEK TILL DJUREN, I HARMONI MED NATUREN.

Ett liv utan djur är inget liv, tycker Miwo Design. När de utvecklar och designar möbler och produkter så tänker de i första hand på djuren, vilket behov det är som ska uppfyllas. Sedan testas allt av Miwo Designs egna hundar och katter. De säljer ingenting som inte godkänts av dem först! Hos Miwo Deisgn hittar du handgjorda svensktillverkade hundsängar och kattbäddar och stilfulla accessoarer i skandinavisk design till din hund och katt.

Miljö och hållbarhet
Miwo Design värnar om både djur och natur och arbetar aktivt för att inga skadliga kemikalier ska finnas i deras produkter. De ser inte hållbarhet som ett speciellt arbete utan som en del i allt de gör.

Medlemsförmån: 15 % rabatt på hela sortimentet på www.miwodesign.com
Rabattkod: Djurskyddet15


HOTELL MED HUNDRUM

Elite Hotels of Sweden erbjuder över 30 klassiska hotell från Malmö i söder till Kiruna i norr, alla med en unik historia och alltid med det bästa läget. Som medlem i Djurskyddet Sverige får du upp till 22 % rabatt på alla bokningar helger/lov! Gäller på alla rumskategorier – från enklare standardrum till stora sviter. Erbjudandet gäller på alla Elite Hotels. Hotellen har hundrum – familjens älskling kan också följa med!

Gå in på www.elite.se eller ring Elite Hotels Service Centre på telefon 0771-788 789. Använd eller uppge ”Djurskyddet” som rabattkod!

Medlemsförmån: Upp till 22 % rabatt på alla rumsbokningar helger och lov (se ovan).
Rabattkod: Djurskyddet


MILJÖVÄNLIGA NATURPRODUKTER

Vivara Naturprodukter har specialiserat sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter som fågelholkar, fågelmatare och bon för djur i material som tar ansvar för miljön. Vår fågelmat och foder är av högsta klass; antingen det handlar om rena sorter, mjölmask & levande foder eller fettprodukter använder vi bara kvalitetsråvaror.

Låt dig överraskas över de unika produkterna och de användbara tipsen som man får på köpet och som också gör att du kommer närmare naturen.

Medlemsförmån: 10% rabatt på hela sortimentet när du handlar via den här sidan: www.vivara.se/djurskyddet


GPS-TRACKERS FÖR DJUR

MiniFinder erbjuder innovativa GPS-trackers inom flera områden, som djursäkerhet, personsäkerhet, stöldskydd och fordon. Deras GPS-tracker för djur möjliggör en effektiv spårning av katt, hund, häst, samt andra djur. Det är en effektiv säkerhetsåtgärd som ökar djurets trygghet vid utevistelser och sparar mycket oro för djurägaren.

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du 10% rabatt på hela produktsortimentet och MiniFinder stödjer dessutom Djurskyddet Sverige med ytterligare 10% per order. Beställ deras produkter och var med och stötta vårt arbete för djuren!

Medlemsförmån: 10 % rabatt på hela sortimentet, klicka här
Rabattkod: Djurskydd


rs_logo_grey_rgb

VEGANCERTIFIERAD HUDVÅRD

Rosenserien är en svensk, ekologisk och vegancertifierad hudvårdsserie för hela familjen. Rosenseriens idé bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till deras högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.
Medlemsförmån: 15 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
www.rosenserien.com


Logga Naturligt Snygg

GRÖNA SKÖNHETSPRODUKTER

Naturligt Snygg är en webbshop med fokus på grön skönhet, hälsa och livsstil. I sortimentet hittar du ekologiska och naturliga skönhetsprodukter för hela familjen.

Medlemsförmån: 15 % rabatt på hela sortimentet.
Rabattkod: DJURSKYDDET15 (Gäller ej nedsatta varor.)
www.naturligtsnygg.se

Senast uppdaterad: 3 juni, 2024