Medlemsförmåner

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du ta del av följande rabatter hos företagen nedan. Om inget annat är angivet ska du uppge de olika rabattkoderna vid ditt köp.


MINIFINDER STÖTTAR VÅRT ARBETE FÖR DJUREN

MiniFinder erbjuder innovativa GPS-trackers inom flera områden, som djursäkerhet, personsäkerhet, stöldskydd och fordon. Deras GPS-tracker för djur möjliggör en effektiv spårning av katt, hund, häst, samt andra djur. Det är en effektiv säkerhetsåtgärd som ökar djurets trygghet vid utevistelser och sparar mycket oro för djurägaren.

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du 10% rabatt på hela produktsortimentet och MiniFinder stödjer dessutom Djurskyddet Sverige med ytterligare 10% per order. Beställ deras produkter och var med och stötta vårt arbete för djuren!

Medlemsförmån: 10 % rabatt på hela sortimentet, klicka här
Rabattkod: Djurskydd


Miwos loggaSVENSKT HANTVERK AV KÄRLEK TILL DJUREN, I HARMONI MED NATUREN.

Ett liv utan djur är inget liv, tycker vi! När vi utvecklar och designar våra möbler och produkter så tänker vi i första hand på djuren, vilket behov det är som ska uppfyllas. Sedan testas allt av våra egna hundar och katter. Vi säljer ingenting som inte godkänts av dom först!Hos oss hittar du handgjorda svensktillverkade hundsängar och kattbäddar och stilfulla accessoarer i skandinavisk design till din hund och katt.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET
Vi värnar om både djur och natur och arbetar aktivt för att inga skadliga kemikalier ska finnas i våra produkter. Vi ser inte hållbarhet som ett speciellt arbete utan som en del i allt vi gör.

Medlemsförmån: 15 % rabatt på hela sortimentet på www.miwodesign.com
Rabattkod: Djurskyddet15


STÖTTAR DJURSKYDDET SVERIGE

Elite Hotels of Sweden erbjuder över 30 klassiska hotell från Malmö i söder till Kiruna i norr, alla med en unik historia och alltid med det bästa läget. Som medlem i Djurskyddet får du 20 % rabatt på alla bokningar helger och lov!
Gäller på alla rumskategorier – från enklare standardrum till stora sviter.
Erbjudandet gäller på alla Elite Hotels. Hotellen har hundrum – familjens älskling kan också följa med!

Gå in på www.elite.se eller ring Elite Hotels Service Centre på telefon 0771-788 789. Använd eller uppge ”Djurskyddet” som rabattkod!

Medlemsförmån: 20% rabatt på alla rumsbokningar helger och lov (se ovan).
Rabattkod: Djurskyddet


Vivara Naturprodukter har specialiserat sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter som fågelholkar, fågelmatare och bo för djur i material som tar ansvar för miljön. Vår fågelmat och foder är av högsta klass; antingen det handlar om rena sorter, mjölmask & levande foder eller fettprodukter använder vi bara kvalitetsråvaror.

Låt dig överraskas över de unika produkterna och de användbara tipsen som man får på köpet och som också gör att du kommer närmare naturen.

Medlemsförmån: 10% rabatt på hela sortimentet www.vivara.se
Rabattkod: SEDJURSKYDDET


Ellix säljer stilrena smycken online med olika motiv av katter. Ellix arbetar inte bara med att upprätthålla snygga designer och god kvalitet. Ellix arbetar dessutom för att minska antalet hemlösa katter i Sverige. De donerar årligen en portion av deras vinst till organisationer som arbetar med att hjälpa Sveriges katter i nöd.

Medlemsförmån: 20 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
ellix.se/

OBS! Tillfällig ombyggnad av hemsidan, så ej tillgänglig just nu


rs_logo_grey_rgb

Rosenserien är en svensk, ekologisk och vegancertifierad hudvårdsserie för hela familjen. Rosenseriens idé bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till deras högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.
Medlemsförmån: 15 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
www.rosenserien.com


medvetna-logo-160-bred

Medvetna.se säljer ekologiska, giftfria, miljövänliga eller återvunna produkter för hela familjen. Valet av produkter tar hänsyn till både det ekologiska, miljö och det etiska. I deras noga utvalda sortiment hittar du bland annat giftfria matlådor, sportflaskor och nappflaskor i glas, Klean Kanteen, Lifefactory, köksredskap i bambu, ekologiska leksaker och mycket annat som är hållbart och giftfritt. Alla produkter har symboler som gör det enkelt för dig att hitta rätt i eko-djungeln. Leverans inom 2-4 dagar.

Medlemsförmån: 15 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken
Rabattkod: DJURSKYDDET15
www.medvetna.se

Senast uppdaterad: 21 februari, 2023