Medlemsförmåner

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du ta del av följande rabatter hos företagen nedan. Om inget annat är angivet ska du uppge de olika rabattkoderna vid ditt köp.

Miwos loggaSVENSKT HANTVERK AV KÄRLEK TILL DJUREN, I HARMONI MED NATUREN.

Ett liv utan djur är inget liv, tycker vi! När vi utvecklar och designar våra möbler och produkter så tänker vi i första hand på djuren, vilket behov det är som ska uppfyllas. Sedan testas allt av våra egna hundar och katter. Vi säljer ingenting som inte godkänts av dom först!Hos oss hittar du handgjorda svensktillverkade hundsängar och kattbäddar och stilfulla accessoarer i skandinavisk design till din hund och katt.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET
Vi värnar om både djur och natur och arbetar aktivt för att inga skadliga kemikalier ska finnas i våra produkter. Vi ser inte hållbarhet som ett speciellt arbete utan som en del i allt vi gör.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på hela sortimentet på www.miwodesign.com
Rabattkod: Djurskyddet20

Ellix säljer stilrena smycken online med olika motiv av katter. Ellix arbetar inte bara med att upprätthålla snygga designer och god kvalitet. Ellix arbetar dessutom för att minska antalet hemlösa katter i Sverige. De donerar årligen en portion av deras vinst till organisationer som arbetar med att hjälpa Sveriges katter i nöd.

Medlemsförmån: 20 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet20
ellix.se/

rs_logo_grey_rgb

Rosenserien är en svensk, ekologisk och Svanenmärkt hudvårdsserie för hela familjen. Rosenseriens idé bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till deras högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.
Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
www.rosenserien.com

medvetna-logo-160-bred

Medvetna.se säljer ekologiska, giftfria, miljövänliga eller återvunna produkter för hela familjen. Valet av produkter tar hänsyn till både det ekologiska, miljö och det etiska. I deras noga utvalda sortiment hittar du bland annat giftfria matlådor, sportflaskor och nappflaskor i glas, Klean Kanteen, Lifefactory, köksredskap i bambu, ekologiska leksaker och mycket annat som är hållbart och giftfritt. Alla produkter har symboler som gör det enkelt för dig att hitta rätt i eko-djungeln. Leverans inom 2-4 dagar.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken
Rabattkod: DJURSKYDDET15
www.medvetna.se

Senast uppdaterad: 23 mars, 2020