Medlemsförmåner

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du ta del av följande rabatter hos företagen nedan. Om inget annat är angivet ska du uppge de olika rabattkoderna vid ditt köp.

 

Ellix säljer stilrena smycken online med olika motiv av katter. Ellix arbetar inte bara med att upprätthålla snygga designer och god kvalitet. Ellix arbetar dessutom för att minska antalet hemlösa katter i Sverige. De donerar årligen en portion av deras vinst till organisationer som arbetar med att hjälpa Sveriges katter i nöd.

Medlemsförmån: 20 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet20
ellix.se/

 

Minigeni är leksaksbutiken för dig som är intresserad av barns utveckling. De har enbart pedagogiska lärsaker som aldrig tummar på kvalitén. Varorna är ekologiska, giftfria och har utvecklats med miljön i åtanke. Många av produkterna är också handgjorda med personliga valmöjligheter. Hos Minigeni hittar du bland annat ekologiska tygböcker, biologiskt nedbrytbara byggklossar och kritor som automatiskt ger rätt penngrepp.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: djurskyddet
www.minigeni.se

 

rs_logo_grey_rgb

Rosenserien är en svensk, ekologisk och Svanenmärkt hudvårdsserie för hela familjen. Rosenseriens idé bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till deras högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.
Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken.
Rabattkod: Djurskyddet
www.rosenserien.com

 

medvetna-logo-160-bred

Medvetna.se säljer ekologiska, giftfria, miljövänliga eller återvunna produkter för hela familjen. Valet av produkter tar hänsyn till både det ekologiska, miljö och det etiska. I deras noga utvalda sortiment hittar du bland annat giftfria matlådor, sportflaskor och nappflaskor i glas, Klean Kanteen, Lifefactory, köksredskap i bambu, ekologiska leksaker och mycket annat som är hållbart och giftfritt. Alla produkter har symboler som gör det enkelt för dig att hitta rätt i eko-djungeln. Leverans inom 2-4 dagar.

Medlemsförmån: 10 % rabatt på samtliga produkter i nätbutiken
Rabattkod: DJURSKYDDET15
www.medvetna.se

Senast uppdaterad: 8 januari, 2019