Balder & Lovis

Balder & Lovis har hamnat i ett fantastiskt föralltidhem i Hässleholm💚🐈‍⬛

Balder & Lovis hittades med sin mamma och syskon vid Lund C och togs in i jourhem. Ungarna hade hinnit bli så gamla har de redan lärt sig av sin mamma att hålla avstånd till människor.

Lovis är en intelligent liten dam som helst betraktar lite på avstånd innan hon ger sig på nya saker. Hon går dock från lugn till sjövild lek på två röda och tillbaka till tryggt slumrande igen lika snabbt, precis som det ska vara för en kattunge.

Hon leker och busar med sina syskon, även med jourmatte i rummet och vågar komma ända fram, men det har inte helt lossnat för Lovis än att helt lita på och våga låta sig klappas. Som personlighet är hon pigg, aktiv och älskar att springa och hoppa och leka med sin mynta-leksak. Hon utforskar och är nyfiken. Hon sover gärna i klätterträdet högst upp där hon både kan ha koll på omgivningen men även titta ut genom fönstret

Lovis har gjort stora framsteg i sitt jourhem men kan fortfarande försiktig i möte med nya människor. Hon kommer närmare hela tiden och ligger nu bredvid jourmatte men vill inte helt bli klappad ännu. Älskar flytande godis.

Balder har också gjort stora framsteg sedan han togs in i jourhemmet och vill nu få både gos och klappas dagligen, men han kommer att behöva både tid och tålamod från sitt nya för-alltid-hem för att blomma ut helt, vilket är viktigt att man som ny ägare har förståelse för!

Han observerar och tar in omgivningen på avstånd. När han känner sig säker kommer han fram och leker gärna med vippa och leksaker som rör på sig. Han älskar att busa när han kommit fram till att det är riskfritt. Han tar ibland tid på sig att våga sig på nya saker men till slut släpper det och han ger sig på ett försök. När man vunnit hans förtroende visar han att han är en underbar, busig och fantastisk kille.

Balder & Lovis har varit väldigt tighta ända sedan de togs in jourhem, de får mycket trygghet av varandra och gör de mesta tillsammans, därför vill vi hitta ett hem som är redo att erbjuda ett hem till dem båda tillsammans

Är du nyfiken på Balder & Lovis, skicka då in din intresseanmälan!

Kan bo med barn: Ev. äldre väldigt kattvana barn
Kan bo med hund: Vet ej
Kan bo med katt: Ja
Inne- eller utekatt: Innekatter
Personlighet: Balder är snäll och busig. Lovis är fortfarande försiktig, men älaskar flytande godis
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja med chip
Försäkrad: Ja (olycksfall och veterinärvård upp till 20 000 kr)
Adoptionsavgift: 3 800 kr (för båda tillsammans)

*Klicka på respektive bild för att se den i större format, bilden öppnas då i en ny flik!

Celine & Chanel2 mars, 2024 Bamse29 februari, 2024 Curt14 februari, 2024 Bullen12 februari, 2024 Bodil28 januari, 2024