Ge en gåva

Skänk en gåva – på vårt bankgiro (Bg: 642-9575) eller genom Swish (nummer 123 047 44 37). Pengarna går direkt till djuren!

Djurvän/fadder – om du vill ge en gåva månadsvis rekommenderar vi att ni gör det via Djurskyddet Sverige. Mer information finner ni på deras hemsida. Vi har valt att inte längre ha denna funktion via vår förening, men betalar ni via deras autogiro kommer bidrag att delas ut till samtliga föreningar som har omplaceingsverksamhet vilket våran förening tar del av. Vill man inte betala via dem går det givetvis bra att swisha gåva eller betala en gåvavia autogiro.

Minnesgåva – För att hedra någon som har gått bort kan du skänka en minnesgåva till oss. Detta gör du genom att sätta in valfritt belopp på vårt bankgiro, samt skriva “minnesgåva xx (namn på den minnesgåvan är till)”.  Önskar ni att vi sänder ett minneskort så kontakta oss via e-post, djurskyddetskelleftea@gmail.com.

Testamentera till förmån för djuren – De flesta skriver aldrig testamente. Kanske känner man ett visst obehag för att planera för sin egen bortgång. Men att själv få bestämma vad som ska hända med sina tillgångar efter sin bortgång är ett starkt skäl till att tänka om.

Vad är ett testamente? Ett testamente är en skriftlig handling som anger hur en persons arvslott ska fördelas. Vi har mallar på testamente som ni enkelt kan fylla i.

Senast uppdaterad: 7 januari, 2018

Swisha en gåva!

Swisha valfritt belopp till:
123 047 44 37

Så funkar Swish:

Swish-logga