Om oss

Djurskyddet Skellefteå är en ideell förening som jobbar för alla djur ska ha det bra, men där katten har hamnat lite i fokus då de är speciellt utsatta och därför utgör en stor del av verksamheten. Vi fokuserar främst på hemlösa katter men när det finns möjlighet kan det hända att vi hjälper privat personer med deras katter med. Detta är dock något som sker mycket sällan eftersom att vi ofta är överbelastade med hemlösa katter!

Djurskyddet Skellefteå är anslutna till förbundet Djurskyddet Sverige, som består av ca 10 000 medlemmar i ca 50 lokalföreningar runt om i Sverige.

Djurskyddet Skellefteå har tillstånd enligt 16 § Djurskyddslagen, vilket betyder att Länsstyrelsen har sagt ok till att vi får omplacera obegränsat antal katter. Dock får ingen enskild fodervärd ha fler än 9 vuxna katter hemma utan eget tillstånd hos Länsstyrelsen.

Behöver du nå oss, gör du det enklast via vår e-post djurskyddetskelleftea@gmail.com eller vår Facebooksida Djurskyddet Skellefteå där man kan skicka meddelande via messenger.

Vill du att något skall läggas ut på hemsidan så skicka ett mail och märk mailet med vad det avser!

Senast uppdaterad: 25 juli, 2023

Bli medlem

Stadgar

Här kan du läsa våra föreningsstadgar.