Hjälp till på katthemmet

 

Som volontär har du en viktig roll i de hemlösa katternas liv. För utom att du ser till att de har det bra under sin vistelse hos oss är du också en del av katternas resa från hemlös till att bli en älskad familjemedlem.

ATT VARA VOLONTÄR:

Du ska ha fyllt 18 år, vara ansvarsfull och noggrann. Vi ser gärna att du är tillgänglig och motiverad att arbeta under en långsiktig period. Kattvana och kunskap inom djurvård är en merit men absolut inget krav.Vi vill gärna att du minst tar ett pass varann vecka för att kunna hålla dig uppdaterad med vad som händer på katthemmet.

ARBETSRUTINER:

Arbetsuppgifterna på katthemmet inkluderar städning, tvätt och disk. Rengöring av kattlådor, utfordring, allmän vård av katterna och vid behov medicinering. Vår viktigaste uppgift är att umgås med våra katter så att de blir så trygga och socialiserade att de så snart som möjlighet kan få ett eget ¨ för alltid hem”

VOLONTÄR PÅ FLER SÄTT

Det finns också andra uppgifter som man kan hjälpa till med. Exempelvis att delta vid loppisar och andra evenemang, eventuella reparationer eller administrativa uppgifter. Kom gärna med andra förslag.

Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer.
Tele: 070 880 54 42
Mail: strangnas@djurskyddet.se

Eller kom och besök oss när vi har öppet hus mellan 17 – 18 söndagar.

Senast uppdaterad: 2 augusti, 2022