OBS! Omplacerad

MOJO JOJO

Hane,  Ca 3 år.

Söker sitt för-alltid-hem❣️

Text från jourmatte –

Hej! Jag heter Mojo Jojo, och jag är en försiktig och snäll katt. Jag har bott utomhus de första två år och därför är jag fortfarande lite rädd för människor ibland.

Men jag har växt mycket i jourhemmet och lärt mig hur härligt det är att bli klappad.

Jag älskar det så mycket att jag trampar och dreglar innan du ens har börjat klappa mig. Jag älskar att gosa helt enkelt!

Men för att jag inte är uppväxt med människor så har jag aldrig lärt mig hur man ska bete sig. Jag blir lätt skrämd när någon rör sig fort och då kan jag slå eller nafsa till i försvar. Ibland misstolkar jag och då nafsar jag till också. Jourmatte har övat med mig och det har blivit mycket bättre redan så hon kan klappa utan skydd, då jag brukar visa lite förvarning innan.

Just för detta så är det bättre att jag bor utan barn. Jag är okej med jourhemmets andra djur, men inte kompisar. Jag skulle nog må bäst av att bo ensam, utan andra djur.

Jag är mycket pratglad och jamar för att ropa på dig, så vi kan gosa lite.

Jag skulle trivas lika bra som innekatt eller utekatt, fast får jag gå ut så ska det byggas ett stark förtroende först annars kommer jag nog inte in tillbaka p.g.a min rädsla.

Jag är mycket social i mitt nuvarande jourhem men jag kommer behöva gott om tid när jag flyttar till mitt nya hem då det är en stor förändring och jag kommer nog gömma mig igen den första tiden. Jag behöver tid och utrymme att bli trygg igen och lära känna min nya familj.

Mojo Jojo är kastrerad, chippad och vaccinerad x2.

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan nedanför eller kontakta oss på Facebook Messenger. 😻

Anmäl intresse »Fler som söker nytt hem


ALFONS

Ålder: Ca 10 år.
Kön: Hane

Läs mer »

LILLY

Ålder: 2 år.
Kön: Hona

Läs mer »

BOKAD!

SALLY

Ålder: 3-7 år
Kön: Hona

Läs mer »