Bli medlem

Som medlem hos oss stödjer du din lokala djurskyddsförening och blir dessutom medlem i riksförbundet Djurskyddet Sverige. Alla Djurskyddets medlemmar får Tidningen Djurskyddet som ges ut 4 gånger per år, och får även ta del av en rad förmåner.

Vad kostar det?

Det kostar 200 kr per år att vara medlem hos oss. Av det går 100 kr till Djurskyddet Sverige och 100 kr till lokalföreningen Djurskyddet Vilsna Tassar Hällefors.

Hur blir jag medlem?

Bli medlem på Djurskyddet Sveriges hemsida. Fyll i formuläret och välj Djurskyddet Vilsna tassar i listan med föreningar. Du kommer att få en inbetalningsavi med medlemsavgiften skickad till dig.

Du kan också maila dina fullständiga personuppgifter till vilsnatassar@djurskyddet.se, så ser vi till att du får en inbetalningsavi.

Medlemsförmåner

Vi samarbetar med flera olika företag för att kunna erbjuda dig som medlem rabatt. När du blivit medlem och betalat din medlemsavgift kommer du få ett SMS med möjlighet att ladda ner appen Cardskipper i din telefon. Där finns ditt elektroniska medlemskort med information om vilka förmåner som finns. Vill du hellre ha ett fysisk medlemskort kan du enkelt meddela oss det så skickar vi det till dig.

Desto fler medlemmar vi är, desto fler djur kan vi hjälpa! 

Senast uppdaterad: 29 juli, 2020