Bli medlem

Djurskyddet Kronoberg driver inget djurhem utan arbetar i huvudsak med förebyggande djurskydd. Vi delar ut stipendier till djurskyddsfrämjande forskning, utbildning och annan verksamhet. Vi anordnar även föreläsningskvällar och informationskampanjer. 

Vi har vid flera tillfällen drivit kastrationskampanjer och dåsubventionerat kastration och ID-märkning av katter i länet. Genom att ID-märka och registrera sin katt ökar man chansen att fåtillbaka sin familjemedlem om han/hon kommer bort.

Du kan vara med och påverka genom att bli medlem. Ju fler medlemmar desto starkare röst för ett starkt djurskydd! Som medlem går du in gratis påvåra föreläsningar och får följa med påintressanta medlemsresor. Du får även Djurskyddet Sveriges gemensamma medlemstidning Tidningen Djurskyddet som utkommer fyra gånger per år. Medlemskapet kostar för enskild medlem 200 kr och för en familj 300 kr per år (2021). 

Hur blir jag medlem i Djurskyddet Kronoberg?

För att bli medlem i Djurskyddet Kronoberg fyller du i formuläret som du hittar här. Kom ihåg att välja Djurskyddet Kronoberg som din lokalförening.

Senast uppdaterad: 26 november, 2020