Nu händer det grejer!

Igår samlades våra volontärer åter igen för att bygga på vårt katthem. Vi har träffats ett par gånger under året och nu börjar vi äntligen se resultat. Vi har nu fått upp ny isolering och plats på väggarna, tätat kring fönster och dörrar, nästan färdigställt utsidan med panel och ribb. Vi har en bra bit kvar men nästa helg får vi tak på insidan och därefter kan vi sätta väggar och lägga nytt golv.
Det har varit så fantastiskt roligt att se katthemmet växa fram. Vi är otroligt stolta över våra volontärer och oss själva. Tänk vad frivilliga krafter kan åstadkomma tillsammans!

I kattsektionen står det stilla men ändå inte. Vi har vinkat av ungkatten Effi som flyttat till eget hem och i nästa vecka flyttar katten Olle. Några kissar är färdiga att adopteras ut och en del behöver socialiseras. Det viktigaste för oss just nu är att få ut katter från vår karantän så vi har platser lediga i vår när säsongen börjar.

Vinnare i lotteri 20223 juli, 2022 Lotteri 20221 maj, 2022 Vinnare i lotteri 20213 juli, 2021 Lotteri 20211 maj, 2021 Agria Kattparad15 september, 2020