Djurskyddet Ungdom söker föreningsutvecklare

Eftersom organisationen växer söker vi nu en föreningsutvecklare som kan vara med och utveckla våra lokalföreningar. Främsta uppdraget är att tillvarata, stödja och utveckla det engagemang som finns hos våra medlemmar och lokalföreningar och att starta upp nya lokalföreningar och rekrytera nya medlemmar. Du kommer också att inspirera och hjälpa våra föreningar att komma i gång med lokal verksamhet. Du kommer att arbeta nära våra medlemmar och föreningar för att tillgodose deras önskemål och behov.

Om dig

Du har erfarenhet från föreningslivet och ideellt arbete. Du är verksamhetsinriktad och tar gärna egna initiativ. Du brinner för ungas rätt att organisera sig. Du är en engagerad inspiratör och du delar organisationens grundläggande värderingar.

Om Djurskyddet Ungdom

Riksförbundet Djurskyddet Ungdom är en ideell barn- och ungdomsorganisation som arbetar för att stärka djurskyddet i Sverige. Vi samlar unga personer under 30 år och har lokalföreningar över hela landet. Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Tillsammans med vår moderorganisation Djurskyddet Sverige vill vi skydda djur genom att långsiktigt påverka lagar, regler och enskilda människor. Du kan läsa mer om organisationen på www.djurskyddet.se/ungdom

Kansliet ligger i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Om tjänsten

Tjänsten är på 50 % under ett års tid med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på valfri ort. Vi ser därför gärna ansökningar från hela landet. Du kommer att arbetsledas av vår verksamhetsansvarig. Vi har kollektivavtal.

Kontaktperson och mottagare av ansökningar är verksamhetsansvarig Christel Bertling christel.bertling@djurskyddet.se

Facklig kontaktperson är Adina Holmertz adina.holmertz@djurskyddet.se

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till christel.bertling@djurskyddet.se                                   

Ansök senast 4 mars. Vi genomför intervjuer löpande och vill tillsätta tjänsten snarast möjligt.