Grace

Den här bilden är underbar på olika vis, som att vi ser söta kattungar. Men bilden är ännu mer underbar när man vet historien bakom. Grace och hennes ungar var några av alla de katter som lämnades åt det tuffa ödet ute i kylan och hemlösheten. År 2020 avslutades med att hjälpa Grace och hennes ungar in i värme och säkerhet. Det sticker till i hjärtat när vi tänker på hur de haft det i hemlösheten. Och vi vill inte föreställa oss vad som hade hänt dem om vi inte kunnat hjälpa. Håll era ögon och öron öppna, har ni minsta lilla oro för en katt så larma oss direkt!! I synnerhet nu i vinterns kyla.

Nu är Grace och ungarna i ett jourhem och har det helt fantastiskt! Vi hoppas på att se en förändring under 2021. Är detta året vi ser en positiv utveckling i ansvarstagande av katter? Är 2021 året då katternas värde höjs? Kommer vi se färre katter i hemlösheten under 2021? Vi hoppas verkligen det!

Oavsett kommer vi finnas kvar för katterna. Vi fortsätter att hjälpa de svultna, frusna, skadade, misskötta och hemlösa katterna. Katter som behöver omplaceras. Ja, vi fortsätter med att…
…vårda, ge omsorg till och socialisera katter
…avmaska, vaccinera, kastrera och idmärka katter
…fånga in katter i fällor
…låta katterna undersökas, opereras och medicineras vid behov
…betala veterinärfakturor tillsammans med många andra kostnader som t.ex. bensin, mat, medicin, el, vatten, hyra etc.
…städa och sköta underhåll av våra lokaler
…kommunicera med olika människor varje dag
…introducera nya volontärer och praktikanter
…erbjuda människor sysselsättning och syfte i vardagen
…utbilda människor om katter och vår verksamhet
…matcha rätt hem till rätt katt
…svara på telefonsamtal, sms, mejl, Facebook, Instagram och Google
…fotografera katter, redigera bilder och uppdatera vår hemsida samt sociala medier

Och listan den…fortsätter. Allt detta gör vi ideellt. Uttrycket ”blod, svett och tårar” är vanligt men stämmer bokstavligt talat in här. Vårt hjärta brinner för djuren, för katterna. 17 år senare och det är fortfarande värt varenda droppe blod, svett och tår.

Vi är alltid så enormt tacksamma för er hjälp och uppskattar innerligt alla gåvor, stora som små. Kan du swisha eller sätta in en gåva? Vill du hjälpa oss att kämpa vidare?
Swisha ett valfritt belopp till 0708-19 03 50 (Eva Lundgren) och skriv ”GÅVA” som meddelande.
Eller för över valfritt belopp till vårt bankgiro: 5479-8798

TACK BÄSTA NI! ❤️