Vi söker hem!

Vad kul att du hittade hit och tittar in! Hos oss finns det katter i alla åldrar, färger och personligheter! Seniorer, vuxna och ibland kattungar samt inne-och utekatter. Vill du adoptera? Tryck på länken och fyll i vår intresseanmälan.

Hoppas vi ses!

Här är ett axplock av våra pälsklingar:

Poppis

 Bror till Lovis, Jackis och Doris. Skall flytta med ett av sina syskon. Poppis är en kelig och stabil kille som gillar att busa och mysa. Trygg med sina syskon och nyfiken på de andra katterna i jourhemmet. Vill vara ute/innekatt.

Lovis

 Syster till Jackis, Doris och Poppis. Skall flytta med ett av sina syskon. Lovis är den minsta av sina syskon, men är full av upptåg och nyfiken på allt som händer. Busar mycket med sina syskon och de andra katterna i jourhemmet. Vill vara ute/innekatt.

Doris

 Syster till Poppis, Lovis och Jackis. Skall flytta med ett av sina syskon. Doris är en framåt och trevlig flicka som busar mycket med sina syskon. Nyfiken och kelig, full av upptåg. Van vid andra katter. Vill vara ute/innekatt.

Jackis

 Bror till Doris, Poppis och Lovis. Skall flytta med ett av sina syskon. Jackis är en bestämd och busig kille som gillar att brottas med sina syskon. Nyfiken och busig, funkar bra med de övriga katterna i jourhemmet. Kelig och mysig. Vill vara ute/innekatt.

TINGAD! Millan

Millan är en mysig men bestämd liten dam, som vill bli kliad på när det passar henne. Millan vill gärna ha möjligheten att komma ut då hon spenderar hela dagarna i fönsterblecket. Barnfamiljer med äldre barn kan fungera, men hon gillar inte hundar. 

TINGAD! Feia

Söta Feia söker hem! Hon är kelig och vill gärna gosa. Kan vara lite försiktig i början men är social och vill vara med! Hade trivts hos barnfamiljer men även äldre personer. Mamma till Fiona och Foxy.

TINGADE! Fiona & Foxy

Dessa två söta syskon söker ett hem tillsammans! De är lite försiktiga och behöver ett hem där de kan känna sig trygga. Fiona är lite mer framåt än sin bror Foxy och går att klappa. Med lite tid och mycket kärlek kommer de båda växa och bli modiga!

Tiger Måns

En nyfiken kille som letar efter sitt nya hem! Trivs med andra katter. Han är lite osäker på människor men har blivit mycket modigare tack vare sina katt-kompisar och är väldigt nyfiken.

Sigge

En försiktig kille som behöver ett hem där han får komma fram i sin egna takt. Trivs med andra katter.

Sirap

En lugn kille som tycker om att leka och vara med sina kompisar. Söker en lugn familj som ger honom trygghet.

Sisu

En försiktig kille som tycker om att vara med sina kompisar. Letar efter sitt drömhem där han får komma fram i sin takt.

Stanley

En fin kille som letar efter ett nytt hem! Är försiktig men tycker om andra katter!

Sussie

En bestämd tjej som vet vad hon vill. Lugn och trivs med andra katter!

Vivaldi & Vivir

Dessa två bröder söker ett nytt hem tillsammans! De är båda sociala och busiga! Vivaldi är lite försiktigare men nyfiken. De ska vara innekatter.

Toast

Toast är en gosig kille 2 år som har gjort enorma framsteg från att hålla ett säkert avstånd till att vara den första som kommer för att mysa.
Han behöver ett lugnt hem där han kan känna sig trygg. Han älskar att leka och kommer att vara din bästa följeslagare för att se en film på natten. Har inte bott med barn, hundar eller andra katter men skulle gärna vilja ha en annan katt att leka med.

TINGAD! Bobby

Det här är Bobby, en väldigt tillgiven kille som älskar att mysa! Lite busande är skoj. Den bästa tiden på dagen är när matte/husse kommer hem, då kommer han springandes. Väldigt social med alla människor men andra djur är läskiga så han vill vara enda husdjuret i familjen. Någon som är hemma mycket eller en familj hade passat bra, ju mer gos desto bättre! Kattgodis och blötmat är smaskigt.

Ginny

En trevlig, kelen och framåt tjej på ett år som söker hem! Är tillgiven mot sin ägare. Vill vara innekatt.

Senast uppdaterad: 2023-12-09