Vi söker hem!

Vad kul att du hittade hit och tittar in! Hos oss finns det katter i alla åldrar, färger och personligheter! Seniorer, vuxna och ibland kattungar samt inne-och utekatter. Vill du adoptera? Tryck på länken och fyll i vår intresseanmälan.

Hoppas vi ses!

Här är ett axplock av våra pälsklingar:

Fabian

Fabian är en nyfiken kille. Han är lite blyg mot nya personer men tycker om att bli klappad! Busig, snäll och trivs med andra katter.

Kimberly

Häftiga Kimberly söker ett hem! Hon föredrar att vara ensamkatt så ett eget hem hade varit toppen! Hon är cirka 2 år.

TINGAD! Daisy

Bedårande Daisy söker hem! Snäll, social och bestämd 3 årig honkatt som älskar att bli klappad, leka och få uppmärksamhet! Innekatt. Oklart hur hon trivs med andra katter och djur.

TINGAD! Doris

En väldigt försiktig dam som kräver arbete och tålamod. Haft ett tufft liv. Har svårt att lita på människor men med mycket tålamod kan hon säkert öppna upp sig. 3-4 år.

Tiger Måns

En nyfiken kille som letar efter sitt nya hem! Trivs med andra katter. Han är lite osäker på människor men har blivit mycket modigare tack vare sina katt-kompisar och är väldigt nyfiken.

Vivaldi & Vivir

Dessa två bröder söker ett nytt hem tillsammans! De är båda sociala och busiga! Vivaldi är lite försiktigare men nyfiken. De ska vara innekatter.

Harry

Syskonen Holly, Harry, Hilda och Hanibal söker hem! De är födda utomhus och håller på att lära sig att lita på människor. De söker alla ett hem (enskilda eller tillsammans med ett syskon), där det finns mycket tålamod och kärlek. De är alla vana vid andra katter.

TINGAD! Hanibal

Syskonen Holly, Harry, Hilda och Hanibal söker hem! De är födda utomhus och håller på att lära sig att lita på människor. De söker alla ett hem (enskilda eller tillsammans med ett syskon), där det finns mycket tålamod och kärlek. De är alla vana vid andra katter.

TINGAD! Gunnar

Den här sötnosen söker hem, gärna hos en annan katt att bli kompis med! Lite försiktig men tycker om att bli klappad!

Millan & Sally

Två härliga och pratgoa tjejer som letar hem tillsammans! De är väldigt snälla och nyfikna. Framförallt Sally kan man ha många djupa samtal med 🙂 Båda är hundvana.

Sputnik & Ajax

Två rara gossar som vill ha ett nytt hem tillsammans! Sputnik är en väldigt framåt kille som gärna gosar. Ajax är lite försiktigare men kommer fram om man hälsar på honom och blir gärna klappad.

Annie & Aska

Här är ett syskonpar på ca 6 månader som söker sitt föralltid hem. Annie och Aska är lite försiktiga till en början men när de öppnat upp sig förvandlas dem till de mest kärleksfulla följeslagare du kan tänka dig, och du kan räkna med mycket gos! Annie och Aska ska bo ihop. De är även syskon till Arne och Alvin.

TINGADE! Arne & Alvin

Alvin och Arne är ett syskonpar på ca 6 månader som söker sitt föralltid hem. Alvin är en nyfiken kille som älskar lek och gos, Arne å andra sidan är lite försiktigare men när han har öppnat upp sig har du en tokig katt som gör volter av glädje när du klappar honom. Alvin och Arne ska bo ihop. Syskon till Aska och Annie.

Senast uppdaterad: 2024-05-23