Katterna

Ordinarie visning på katthemmet sker söndagar mellan 17:00 – 19:00.
Om inte ordinarie visning passar in så försöker vi ordna en annan dag och tid. Kontakta oss då via mejladressen kattfoten@djurskyddet.se eller kontakta Maj på 0701 – 55 80 08.

För att boka besök hos jourhem kontaktar man angiven kontaktperson på angivet kontaktsätt. Detta kan göras både via telefon och mail. Information om kontaktperson i jourhem läser ni längst ner i presentationen av katterna.

Tänk på att det ibland kan behöva göras flera besök för att det ska kännas rätt för både dig som vill adoptera och för katten.

Att adoptera en katt från oss innebär att du gör en god gärning. Många katter som kommer till oss har fått en andra chans i livet. Vi ser till att kastrera, vaccinera, Id-märka och avmaska katterna samt ser till att de går igenom en veterinärsundersökning. 

Det är viktigt att du kommer och hälsar på katten när vi har visningar som du kanske har sett på vår sida, personkemi är lika viktigt mellan katt-människa som människa-människa. Det ska kännas rätt för båda parter.

När ni adopterar katt från oss, så skriver vi kontrakt som ni måste läsa igenom noga och skriva under på. Vi har en del regler och krav. Om du mot förmodan behöver omplacera din adopterade katt ska det alltid ske i samråd med Kattfotens Katthem.

Senast uppdaterad: 2020-02-27