Katterna

Innan katten adopteras ut vill vi såklart lära känna dig. Detta görs via telefonsamtal och privat visning. Vid intresse av en adoption fyller du i en intresseanmälan och den hittar du HÄR. Efter att intresseanmälan är inskickad till oss återkopplar vi genom ett telefonsamtal, då går vi igenom din intresseanmälan och kan därefter boka tid för visning. Svarar du inte när vi ringer pratar vi alltid in ett meddelande. Du kommer även få ett bekräftelsemejl på anmälan, hittar du inte den i inkorgen så kan den hamnat i skräpposten.

Det är viktigt att du kommer och hälsar på katten innan adoption ens blir möjligt, personkemi är lika viktigt mellan katt-människa som människa-människa. Det ska kännas rätt för båda parter. Tänk på att det ibland kan behöva göras flera besök för att det ska kännas rätt för både dig som vill adoptera och för katten.

Att adoptera en katt från oss innebär att du gör en god gärning. Många katter som kommer till oss har fått en andra chans i livet. Vi ser till att kastrera, vaccinera, Id-märka och avmaska katterna samt ser till att de går igenom en veterinärsundersökning. När ni adopterar katt från oss, så skriver vi kontrakt som ni måste läsa igenom noggrant. Vi har en del regler och krav. Om du mot förmodan behöver omplacera din adopterade katt ska det alltid ske i samråd med Kattfotens katthem.

Senast uppdaterad: 2023-02-07