Vi söker hem

Vad kul att du hittade hit och tittar in! Hos oss finns det katter i alla åldrar, färger och personligheter! Seniorer, vuxna och ibland kattungar samt inne-och utekatter. Vill du adoptera? Tryck på länken och fyll i vår intresseanmälan.

Hoppas vi ses!

Här är ett axplock av våra pälsklingar:

Burre på katthemmet! En nyfiken katt som behöver någon som kan ge honom ett tryggt hem och tid att utvecklas. Busig och glad i kompisen Bella!

Bella på katthemmet! Lilla Bella tycker om att ha koll. Hon är väldigt nyfiken men tycker inte om när man är för närgången. Behöver ett hem som ger henne trygghet och tiden att utvecklas. Hon vågar mer och mer för varje dag. Älskar kompisen Buffe!

Ofelia på Katthemmet! Ska flytta tillsammans med Othello. En försiktig tjej som behöver få utvecklas i sin egna takt. Trivs med andra katter.

Othello på Katthemmet! Ska flytta tillsammans med Ofelia. En stilig liten kille som behöver få utvecklas i sin takt. Tycker om andra katter!

Hanna på Katthemmet! En lugn tjej som gillar att kela och kramas! Bästis med Siri och Sylvia! Vill gärna få ett hem tillsammans med en kompis.

Siri på katthemmet!
En gosig och snäll tjej som älskar att vara med kompisarna Hanna och Sylvia! Vill gärna få ett hem tillsammans med en vän.

Sylvia på Katthemmet! En glad och kelen tjej som älskar att gosa med sina kompisar Hanna och Siri! Vill gärna ha ett hem tillsammans med en kompis.

Harriet på katthemmet! Harriet ett lugnt och tryggt hem hos någon som låter henne komma fram i sin takt. Vill gärna ha med en kompis!

Henrietta på katthemmet! Den här kissen är en aning försiktig men tycker om att leka och busa! Vill gärna ha med en kompis!

Honey på Katthemmet!
En söt och busig tjej! Tycker om att leka. Vill gärna ha med en kompis!

Helga på Katthemmet! Försiktig men tycker om att leka! Vill gärna ha med en kompis!

Hullis på Katthemmet! En vacker och försiktig dam som söker ett lugnt hem. Vill gärna ha med en kompis!

Sissi i jourhem!

Olivia på Katthemmet! En försiktig katt som behöver ett tryggt hem där hon får utvecklas i sin takt. Mamma till Olle, Olga och Oscar.

Dina på Katthemmet! En lugn och kelig tjej som älskar sina små barn Doris och Dorothy! Kan inte få nog av att bli klappad.

Dorothy på Katthemmet!
En söt och busig tjej som älskar mamma Dina och systern Doris! Ska flytta tillsammans med sin syster.

Doris på Katthemmet! En busig och snäll tjej som älskar mamma Dina och systern Dorothy! Ska flytta tillsammans med sin syster.

Karin på Katthemmet! En försiktig tjej som gärna vill ha ett lugnt och tryggt hem. Vill gärna ha med en kompis!

Kelly på Katthemmet!
En försiktig tjej som önskar ett lugnt hem. Vill gärna ha med en kompis!

Leo i jourhem! Lekfull och lite skygg. Börjar så smått vänja sig vid att bli klappad och att man tar upp henne i famnen. Leker gärna med sina syskon och vill flytta tillsammans med någon av dem. Syskon till Lizzie, Loke och Lennox. Barn till Leia.

Måns och Madicken i jourhem! Båda tålmodiga och snälla. Lite mer försiktiga än sina 2 bröder. Måns är helt svart och Madicken har vitt på magen. Barn till Maja och syskon till Max och Maximilian.

Sotis på Katthemmet!
En lugn sötnos som söker sitt drömhem tillsammans med kompisen Pelle.

Pelle på Katthemmet!
Lika lugn och go som sin kompis. Pelle söker sitt drömhem tillsammans med Sotis!

Tingad! Lin i jourhem!
Helt galet vacker sköldpaddsfärgad tjej med ljusgrått och rött i pälsen, 12 veckor gammal. Är den busigaste i kullen, men är lite försiktigare i övrigt. Har på senare tid blivit mer och mer gosig. Van vid barn. Hittades i en lada med mamma Lobelia, och syskonen Lingon, Lychee, Lugister och Lejongap.

Tingad! Lugister i jourhem!
Även kallad ”Lort”. En helt underbar liten kille på 12 veckor. Väldigt snäll och gosig och har ett enormt tålamod med barn!
Den perfekta katten för barnfamiljen!
Är trefärgad hankatt vilket gör honom ovanlig (en på 3000 blir hanar). Hittades i en lada med mamma Lobelia, och syskonen Lin, Lingon, Lychee och Lejongap.