Vill du vara med och stärka djurskyddet i Sverige?

Vår nuvarande förbundsstyrelse utanför Fjärilshuset i Hagaparken i Stockholm.

Bli styrelseledamot i Djurskyddet Ungdoms förbundsstyrelse!

Vi letar nu efter engagerade djurvänner till vår förbundsstyrelse. Vi söker dig som är mellan 15-28 år och har ett stort engagemang för djur och djurskyddsfrågor. Som aktiv i vår förbundsstyrelse är du med och fattar strategiska beslut om hur organisationen ska utvecklas och vilka frågor som ska prioriteras. Du känner engagemang i våra frågor och vill bidra till att stärka djurskyddet i Sverige. Du deltar på styrelsemöten, är ett aktivt stöd till våra lokalföreningar och bidrar till verksamheten till exempel genom medlemsvärvning och aktiviteter.

Som ledamot i vår förbundsstyrelse arbetar du i ett nära samarbete med vårt kansli och vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling inom djurskydd, styrelsearbete och ledarskap. Hos oss kommer du att lära känna nya människor och samarbeta med andra som delar ditt djurintresse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från ideellt engagemang. Erfarenheter från styrelsearbete är meriterande.

Om Djurskyddet Ungdom
Djurskyddet Ungdom är en ideell ungdomsorganisation som arbetar för att stärka djurskyddet i Sverige. Vi samlar unga personer under 30 år och har föreningar över hela landet. Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. 

Ditt engagemang och arbete gör skillnad för djuren!

Minsta åtagande

6 timmar/månad. Du väljs in i styrelsen på ett år i taget.

När och var sker uppdraget

Uppdraget startar i samband med vårt årsmöte lördagen den 27 maj 2023 och genomförs mest digitalt men även fysiska träffar förekommer. Vi behöver din ansökan senast den 1 maj 2023.

Anmäl ditt intresse genom att mejla:
ungdom@djurskyddet.se