Eldsjälsgalan 2020

Halmstads eldsjälar

Ann Hansson, Lotta Alexander, Csaba Urbaniczky, Maj Bengtsson och Gert Persson.
Fotograf: Roger Larsson

Varje år hyllas alla eldsjälar inom Halmstads kommun med en Eldsjälsgala som håller hus på Halmstads Teater. Årets gala hölls onsdagen den 12 februari 2020 och då bjöds det på mat, underhållning och en högtidlig prisutdelning där årets eldsjäl delades ut i följande kategorier: idrott, kultur, årets stjärnskott, årets förening samt övrigt föreningsliv.

Kattfotens katthem fick äran att vinna Årets Eldsjäl 2019 i kategorin Övrig Förening och motiveringen lyder så här:

“Årets eldsjäl inom övrig förening har juryn valt att tilldela samtliga eldsjälar i denna ”NO Kill- förening” som sedan år 2004 med hjälp av sporadiska donationer och gåvor tagit hand om flera tusen nödställda fyrbenta, individer. Dessa eldsjälar har givit dem en andra chans till bra och tryggt liv och samtidigt har otaliga människor fått in glädje och värme i sina liv. Det spelar ingen roll om ekonomin är knapp, om det är julafton eller vanlig måndagsmorgon, dessa fantastiska eldsjälar är på plats med ett villkorslöst engagemang, där omvårdnad och kärlek står högst.”

Vi på Kattfotens katthem vill av alla våra hjärtan tacka alla er som röstat fram oss till årets eldsjälar. Vi är så rörda, tacksamma och fyllda av glädje! Men vi måste också passa på att i diplomet och pokalen så ska alla som är volontärer, ni som donerar och skänker saker, våra loppis-damer, snickare – ja, alla ni är värda att dela detta med oss precis lika mycket.

Detta gav oss glädje, ork och en jäklar anamma att fortsätta kämpa. Tack, snälla ni! All kärlek till er! ♥️