Svedea donerar

Svedea donerar 15 000 kronor till hemlösa katter!

Den 18 augusti 2019 var det Hemlösa djurs dag. Det är ingen dag att fira, snarare tvärtom. Det gör ont i hjärtat att tänka på alla de individer som aldrig haft ett hem. Eller de som inte längre är önskade i sina tidigare hem. På denna dag kan vi uppmärksamma de hemlösa djurens situation och tänka extra kring hur varje enskild individ kan bidra med hjälp till de hemlösa djuren. Vill du öppna ditt hem och hjärta för en fyrbent i nöd? Kanske kan du ge ett tillfälligt genom att ställa upp som jourhem. Eller känner du dig engagerad och vill bli volontär på katthemmet? Det går även bra att skänka gåvor till oss, både ekonomiska och materiella. Har du kanske gamla prylar som kan bli en annan människas vinst? Då får du gärna skänka de till vår loppis. Vi tar även tacksamt emot kattfoder, leksaker, klösträd, korgar etc. Läs mer om olika sätt du kan stödja på oss HÄR!

Svedea anordnade en tävling inför Hemlösa djurs dag 2019 och donerade pengar till vinnaren. Vi på Kattfotens katthem delade vinsten lika med Norrtälje Katthem och fick med ära ta emot 15 000 kronor. Vi tackar ödmjukast ALLA som röstat på oss! Vi är så tacksamma! ❤️ När tävlingen var avslutad skrev Svedea så här på Facebook:

” 15 000 kronor till hemlösa katter! Vi är otroligt glada över den fantastiska responsen på vår donation under Hemlösa djurs dag! Tillsammans delade ni under helgen med er av nästan 2 900 underbara bilder och en mängd fina katt-öden ❤️ Som tack för ert stora engagemang rundar vi upp vår donation och skänker 15 000 kronor till Kattfotens katthem – Halmstad och Norrtälje katthem – pengar som går direkt till dessa verksamheter som jobbar outtröttligt för att hjälpa övergivna och utsatta katter.
TACK för ert stöd, tillsammans har vi gjort skillnad!”