Uteloppis 2020

År 2020 överraskade nog de flesta av oss och den rådande pandemin har säkerligen drabbat alla verksamheter på något vis. Djurskyddet Kattfotens katthem är inget undantag. På grund av corona (covid19) har vi inte kunnat anordna vår loppis så som vi önskat och inte heller kunnat öppna upp för andra event. Vår loppis var under en längre period inställd men från och med söndagen den 26 juli 2020 öppnade vi upp för uteloppis!

Kattfotens uteloppis håller hus precis utanför katthemmet bara det att vi är utomhus. Då pandemin fortfarande härjar är det oerhört viktigt att följa Folkhälsomyndigheternas riktlinjer, de finner du på länken nedan:
Skydda dig och andra – Folkhälsomyndigheten

Det innebär att du är varmt välkommen till vår uteloppis så länge inga förkylningssymptom visas. Väl på plats är det av stor vikt att hålla avstånd till varandra och följa de riktlinjer som gäller. Handsprit kommer att finnas tillgängligt. Vid regn ställer vi in. Det är stängt för kattvisning, vänligen respektera detta. För intresse av katt hänvisar vi dig till länken nedan:
Vi söker hem

Vi rekommenderar dig att gå med i Facebook-gruppen Kattfotens Loppis i Halmstad för att hålla koll på vilka datum det är uteloppis samt annan information gällande den. Har du inte Facebook går det bra att mejla och fråga.

Senast uppdaterad: 2020-10-31