VÄLKOMMEN TILL DJURSKYDDET KRISTINEHAMN!

Djurskyddet Kristinehamn är en ideell förening som på olika sätt verkar för djurens bästa.

Vår huvudsakliga verksamhet är att hjälpa hemlösa djur och djur som behöver omplacering.

Vi hjälper även till i djurskyddsärenden. Eftersom vi inte är en myndighet har vi begränsade möjligheter att ingripa. Vi kan tex inte hämta djur utan ägarens tillstånd eller utan uppdrag av myndigheter, vid de fall där det finns en ägare till djuret. 

Just nu är vi inne i en spännande ny fas för föreningen och vår verksamhet. Vi kommer i höst flytta vårt Djurhem och verksamhet till en större fastighet. Du kan läsa mer här...

 

Moa heter vår nya medarbetare på Djurhemmet och hon börjar sin anställning på Djurhemmet 2015-12-01.

Moa Nygren 397

Läs mer om Moa här...

 

Nyhetsbrev läs här.....

 

Stora Jullotteriet är nu slutsålt. Tack till alla som hjälpt till och alla som köpt lotter! Vinnare kommer att meddelas!

 

Framsida Kalender 2016 397

 

2015 -11- 06 Vår väggkalender för 2016 är ute till försäljning.

Läs mer här... 

 

Rösta på Lussekatten! Läs hur här....

 

 OBS!  Från vecka 42 har vi intagningsstopp för vår karantän. Detta då vi måste hinna tömma karantänen på katter. När karantänen står tom flyttas byggnaden till Stampbrogatan och tomten där vårt nya Djurhem snart öppnar sina dörrar.OBS!

 

Säljes: En vitlackerad, slät, låsbar, vänsterhängd innerdörr med karm.Mått: 209 x 89 cm. Ge ett bud till vår e-postadress. Skriv "dörr"i ämnesraden.

 

Aktiva medlemmar sökes!

Är du intresserad av att hjälpa till att ordna och delta i aktiviteter för föreningen? För att kunna genomföra evenemang och aktiviteter behöver vi bli fler! Vi har fortfarande en del enklare måleriarbeten inne på Djurhemmet att utföra! Hör av dig till Lynda tel: 0550-14423 eller mejla.

 

2015-11-10 i samband med flytten av vår verksamhet kommer vi att skaffa betaltjänsten Swish som alternativ för gåvor och betalningar. Läs mer här...

 

STORT VARMT TACK! 

för alla verktyg som medlemmar i Molkom nyss skänkt oss till nya Djurhemmet! Zetterströms Rostfria AB i Molkom skänkte 1000 kr till inköpen!

 

till Anders och Sten-Åke som hjälpt oss att öppna upp en vägg mellan två förråd, förseglat en dörröppning, riktat dörrar mm på nya djurhemmet!

 

till Bergs Måleri AB i Karlskoga som skänker all färg vi behöver för utvändigt måleriarbete!

 

till Olssons Städ som skänkt städmateriel och produkter som inflyttningspresent!

 

Alla händiga kreativa djurvänner hallå! 

Kanske vill du vara med och inreda våra rum för djuren? Om du är kreativ och/eller händig skriv till oss på info@djurskyddetkristinehamn.se (skriv volontär i ämnesraden).

 

Djurhemmet Juli 15 397

Aktuellt just nu!

 

Grannga ̊rden Logo 397

 

Handla på Granngården Kristinehamn och Granngården Karlskoga och stöd vår förening och vårt Djurhem. Läs mer här...

 

 Licia 397

Veckans katt

Licia är en söt liten honkatt född 20/3 2013. Hon är lite försiktig men snäll. Läs mer här...

 

 Bamse Hund 397

Veckans hund

Bamse är en blandning mellan Dogo Argentino, Amstaff och Pitbull. Läs mer här...

 

Valentin och Djurskyddet Kristinehamn vill ge ett stort TACK!

till alla som skänkt till Valles tandsanering. Sammanlagt skänktes 9100kr vilket täckte hans veterinärräkning. Valle mår bra, njuter av hösten och vi hoppas han snart kan flytta till ett nytt hem.

 

Jourhem för lite större hundar sökes! 

Om du är intresserad av att hjälpa oss och hundar hör av dig till Djurhemmet tel: 0550-15155, e-post: info@djurskyddetkristinehamn.se (skriv jourhem hund i ämnesraden och glöm inte fullständiga kontaktuppgifter). Läs mer om hur det fungerar med jourhem här...

 

Efterlysningar!

Söker du ditt försvunna husdjur? Har du kanske tagit omhand ett bortsprunget djur? Kolla in vår efterlysningssida och kontakta oss om du behöver en efterlysning. 

 

Behöver du hundvakt?

Om du är i behov av dagmatte eller kanske tillfällig hundvakt och bor i Kristinehamn med omnejd kan du kontakta Majbritt på tel: 0550-13911. Majbritt är van hundägare men nu utan hund och tycker livet är tråkigt. Därför vill hon erbjuda sig som dagmatte. Hon kan ta hand om små till mellanstora hundar.

 

 

Fo ̈lj _oss _pa ̊_Fb

Sponsorer 

Thomaszoo

 

Olsson

 

Arkenzoo

 

Bakluckeloppis

 

Granngarden Logo

 

Studieframjandet

 

Skortsenar

 

Hemjord

 

Khamnhunddagis

 

Kskogamh

 

Mrkyl

 

Skeppsakademin

 

Boabygg

 

Kvalitetsstad

 

Nkp

 

Klt

 

Mt

 

Ahas

 

Foderboden

 

Blomdesign