Katthotellet

På djurhemmet finns ett fint katthotell med ett antal separata burar där Din katt kan få en god omvårdnad under den tid som Du själv av olika orsaker inte kan ta hand om den. Du måste dock vara ute i god tid med bokning av hotellplats eftersom trycket på bokningar ofta är stort – särskilt under semestertider, jul, nyår och skollov.

Du betalar en fast dygnskostnad som innefattar allt för Din katt, lägre avgift om Du är medlem i föreningen. Du kan även ta med eget foder om katten står på specialkost eller vill ha egen mat. Ta gärna med kattens egen filt och leksaker, så blir det lite mer hemkänsla i buren. Vissa burar har kattlucka till utebur, berätta om Din katt vill ha tillgång till utevistelse (detta gäller dagtid, alla katter är inne övrig tid med låst kattlucka). Hotelldelen är helt avskiljd från övriga katters boende på djurhemmet.

Det är viktigt att katten är vaccinerad mot kattpest och kattsnuva senast en månad innan vistelsen hos oss ska ske, och Du ska ta med veterinärintyget till oss när katten ska lämnas in på hotellet. Vi vill även ha alla kontaktuppgifter till Dig så att vi kan nå Dig i händelse av att katten skulle bli sjuk. Även kattens försäkringsnummer är vi tacksamma för att Du meddelar oss.

Du bokar på 0550-15155.

Priser gäller from 2022-07-01

Medlem

En katt 150 kr/ dygn

Två katter i samma bur 200 kr/dygn

Icke medlem

En katt 200 kr/ dygn

Två katter i samma bur 250 kr/dygn

För fler katter i samma bur ring för prisuppgift.

Senast uppdaterad: 20 maj, 2022