Rex har fått ett nytt hem!

Här kommer information från Rex nuvarande ägare:

Efter många månaders övervägande och sorg i hjärtat har vi nu kommit fram till att Rex behöver hitta ett nytt hem.

Då vår familjesituation ändras och gör det omöjligt att ge Rex den tid, aktivering och simulation han behöver söker vi efter ett nytt kärleksfullt hem till honom!

Rex är väldigt osäker i hemmet och osäkerheten har eskalerat något enormt sen vi kom med med våran bebis. Situationen har eskalerat såpass att vi nu känner att Rex behöver hitta ett nytt hem snarast då han tydligt visar att han inte trivs hos oss och vår situation.

Rex är vaktig och skäller på ljud utanför lägenheten och vill därför bo i hus utan massa ljud och spring i portar och dörrar.

Rex är en kastrerad blandrashane på 6 år, vi tror han har amstaff/schäfer i sig men han är inte dna testad. Han kommer ursprungligen från Kroatien och han har kroatiskt pass.

Är vaccinerad enligt ordning och försäkrad i Agria.

Rex söker dig/er som bor på landet eller i hus med trädgård, i ett lungt hem där han är prio ett och får den aktivering och tid han förtjänar.

Vi söker dig som har erfarenhet av denna typ av hundraser.

Rex älskar att vara ute i skogen, han kan vara lös och lyssnar väldigt bra på inkallning, vi har Rex lös i situationer där vi är säkra på att vi inte möter andra hundar.

Rex har svårt för hundmöten och han söker även ett hem där han inte behöver vara ensam då han har separationsångest.

Rex har hundvänner och kan skaffa nya med rätt introduktion, jag tror han skulle må bra av en kompis att busa med men vill nog bo ensam med sin nya matte/husse så han får all uppmärksamhet.

Tikar har varit lättare för honom att umgås med än hanar.

Han är van katter och bor tillsammans med en idag, han är även van hästar, kor och andra djur.

Rex älskar att åka bil och har inget emot att vara ensam i den om det behövs, han vill följa med på allt som du/ni hittar på!