Sniff har fått ett nytt hem!

Sniff är en okastrerad hane med okänd ålder.

Det tog mindre än ett dygn från det att Sniff kom till jourhemmet, tills han började blomma ut och visade hela sin underbara, smarta och kärleksfulla personlighet. Kaninen är som mest sårbar när den sover men dagen efter han flyttade hit la han sig öppet på golvet och sov med slutna ögon, vilket visar att han har tillit till människan. Det kändes verkligen som han snabbt anpassade sig till sin nya miljö.

Han begär mycket kärlek ifrån en men ger också lika mycket tillbaka. Han är lika mycket en nyfiken och busig kille, som lugn och mysig.

Sniff är gärna med och kollar vad man gör, hoppar upp och lägger sig med en i soffan när det är dags för att bli kliad på huvudet. En favoritgrej i jourhemmet har varit aktivitetsbrädan som han snabbt lärde sig hitta godis i, ett sätt för han att bränna lite av all energi han har.

I jourhemmet har han varit delvis frigående inomhus förutom nattetid. På dagarna skuttar han runt och ”lyckoskuttar”. Jourhemmet har tränat honom på att äta från handen snällt och hantering överlag vilket han fortfarande behöver lite mer tid att vänja sig vid. Förflyttning och kloklippning är inte en favorit riktigt än men har fungerat bra.

Han behöver flytta till ett hem som har tiden att ge honom ett socialt och aktivt liv. Detta är verkligen en underbar liten kille och kommer ge sitt nya hem så mycket lycka.

Han behöver vara frigående eller ha ett stort utrymme och någon som verkligen har tid för han är supersocial. Det är viktigt att han får bo inne nu eftersom han inte har vinterpäls.

Sniff reagerar på höga ljud så han ska inte bo i en familj med små barn.

Sniff söker ett kärleksfullt för alltid-hem.