Ge en gåva

Ditt bidrag, litet som stort, är viktigt för oss på Djurskyddet Karlstad. Vi finansierar främst vår verksamhet med hjälp av arv, gåvor, och medlemsavgifter, och vi är därför väldigt tacksamma för alla bidrag vi får från våra medlemmar, sponsorer och allmänheten. Tack för att du vill stödja vårt djurskyddsarbete och hjälpa oss hjälpa fler hemlösa och vanvårdade katter samt bedriva vårt djurhem! Enbart veterinärkostnaderna för våra djurhemskatter uppgår till över 200,000:- per år, så din hjälp är värdefull! 

Om du vill hjälpa oss med ett ekonomiskt bidrag kan du göra det på flera olika sätt:

Bidrag via Swish

Du kan använda Swish och skicka valfri gåva till oss på nummer 123 417 16 90, märk överföringen med ”gåva”. Pengarna går oavkortat till de djur vi hjälper, t ex genom inköp av kattsand, veterinärkostnader och mediciner.

Bidrag via PlusGiro

Du kan sätta in ett valfritt belopp till oss via PlusGiro 70718-2, antingen på banken eller via din internetbank. Märk talongen eller insättningen med ”gåva”. Pengarna går oavkortat till de djur vi hjälper, t ex genom inköp av kattsand, veterinärkostnader och mediciner.

Månatlig gåvogivare

Som månatlig gåvogivare ger du valfri summa varje månad. Vissa månatliga gåvogivare ger 50:- per månad medan någon skänker hela 1000:- per månad. Varje krona är viktig, så vi är tacksamma för det bidrag du känner att du kan bidra med. De flesta av våra månatliga gåvogivare skänker någon hundralapp per månad, och tillsammans bidrar våra månatliga gåvogivare med en enorm viktig intäkt för oss som gör att vi kan täcka en del veterinärkostnader för våra katter. I din internetbank kan du lägga in så att det automatiskt dras valfri summa varje månad. Varmt välkommen som månatlig gåvogivare och tack för ditt stöd!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta styrelsen: styrelsen@djurskyddetkarlstad.se

Gåvobevis

Du kan beställa gåvobevis i olika valörer och med olika/anpassad text. Skicka din beställning/dina önskemål till kontakt@djurskyddetkarlstad.se.

Kontant gåva i bössa eller på djurhemmet

Om du vill skänka en slant till vårt djurhem och våra katter går det bra att använda sig av våra insamlingsbössor som finns utplacerade på en rad olika ställen i Karlstad med omnejd, inklusive djurhemmet. Om du äger eller jobbar i en butik eller någonstans där ni skulle kunna ställa en insamlingsbössa, kontakta oss gärna på 072- 520 00 28 eller kontakt@djurskyddetkarlstad.se!  

Minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående. Din gåva bidrar till att fler katter kan få ett bättre liv. Om du önskar ett minnesbrev maila ditt namn, datum för begravningsceremonin och vilken begravningsbyrå som är ansvarig till djurhemmet på kontakt@djurskyddetkarlstad.se så skickar vi minnesbrev till begravningsbyrån. Om du inte har mail går det bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare 072- 520 00 28. Skicka dina uppgifter till oss eller prata in ditt meddelande på vår telefonsvarare minst fem arbetsdagar innan begravningen kommer ske, så att vi hinner få levererat minnesbrevet i god tid.

Önskelista

Om du vill skänka bäddar, leksaker eller annat material till oss är vi självklart mycket tacksamma för det. Av hygienskäl tar vi inte emot öppnade påsar med torrfoder. 

Tack till alla er underbara djurvänner!

Just nu står följande högst upp på önskelistan

 • Leksaksmöss
 • Laserpekare
 • Fjädervippor
 • Frimärken
 • Nitrilhandskar storlek medium, finns att köpa på apotek
 • Disktabletter
 • Toapapper
 • Kaffe
 • Pingisbollar
 • Klösträd (små och mellan)
 • Avmaskningsmedel (Banminth, Milbemax, Profender)
 • Tvättmedel (pulver)

Senast uppdaterad: 16 augusti, 2022