Sten

Hane,  född Maj 2021




Jag heter Sten och är en tuxedo katt på snart 3 år. Jag har under mina första levnadsår varit hemlös och därför var jag självklart väldigt skygg och skeptisk mot människor. Jag blev omhändertagen i november förra året, tillsammans med min syster Stina, och har sedan dess lärt känna människor och insett att de inte är så farliga som jag först trodde. Jag älskar att blir kliad under hakan och jag pratar dessutom väldigt mycket. Jourhemmet säger att jag är en fundersam och filosofisk katt, men jag är också den som är mest busig. Jag vinner lätt över min syster när det gäller att vara först fram och fånga en leksak eller först fram när det vankas mat. Jag rullar gärna runt på rygg och visar magen. Själv tycker jag att jag är en ståtlig katt med stor potential.





Jag slänger mig gärna ner på golvet för att busa eller kela. Jag är snabb på att kasta mig över leksakerna och den prassliga tunneln gillar jag skarpt. Att leka med en fjädervippa är väldigt roligt. En prasslig tidning är också väldigt roligt att busa med och krypa under. Min jaktinstinkt är det inget fel på då jag och mina syskon själva fått fånga vår mat de första levnadsåren. Jag gillar den kokta kycklingen som jourhemmets matte brukar skämma bort oss med och stryker mig gärna mot jourhemsmattes ben för att visa min uppskattning.

Jag vill gärna flytta tillsammans med min syster Stina då vi levt tillsammans i det vilda och känner oss trygga i varandras närvaro. Men det skulle fungera bra att flytta ihop med en annan katt som gillar att busa. Jag vill gärna ha tillgång till både inom- och utomhusvistelse.





Sten är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Vill gärna flytta tillsammans med sin syster Stina





Adoptionsavgift: 1800:-





Är Sten katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️

Anmäl intresse »



Fler som söker nytt hem


Stella

Ålder: Januari 2023
Kön: Hona

Läs mer »

Nova

Ålder: Januari 2023
Kön: Hona

Läs mer »

Pigall

Ålder: April 2023
Kön: Hane

Läs mer »

Bountie

Ålder: April 2023
Kön: Hona

Läs mer »

Stina

Ålder: Maj 2021
Kön: Hona

Läs mer »

KitKat

Ålder: Januari 2020
Kön: Hane

Läs mer »

My

Ålder: Februari 2014
Kön: Hona

Läs mer »

BOKAD!

Mitt-i

Ålder: November 2022
Kön: Hane

Läs mer »

Blacky

Ålder: 2014
Kön: Hane

Läs mer »