Bli medlem

Medlemskap i Djurskyddet Landskrona kostar 200 kr per år. Medlemskapet är inte baserat på kalenderår, utan om du blir medlem i dag får du en förfrågan om att förlänga ditt medlemskap om 12 månader.

Som medlem i Djurskyddet Landskrona är du automatiskt medlem i riksförbundet Djurskyddet Sverige och får Tidningen Djurskyddet fyra gånger per år. Du får också ta del av ett antal medlemsförmåner, såsom rabatt hos olika nätbutiker.

Du blir också kallad till Djurskyddet Landskronas årsmöte, där du kan ta del av vad som hänt i föreningen under det gångna året. Vi brukar då också bjuda in en intressant gästföreläsare. Du förbinder dig inte till något som medlem men vill du aktivera dig finns det mycket att göra. Vi tar tacksamt emot förslag på hur vi kan bli bättre.

Tack för att du stödjer vårt arbete för djuren!

Senast uppdaterad: 9 oktober, 2023

Familjemedlem

Om du har en familjemedlem som redan är medlem kan du teckna ett medlemskap för 100 kr. Då kan du inte använda formuläret utan måste kontakta oss. (Observera att du inte kommer att få ett eget nummer av Tidningen Djurskyddet.)

Extra gåva

Vill du ge en extra gåva tar vi tacksamt emot denna. Om du betalar ett högre belopp än medlemsavgiften går den extra summan till oss på Djurskyddet Landskrona.