Stöd oss

Vi i Djurskyddet Landskrona fortsätter hjälpa övergivna/hemlösa djur, främst katter – även i coronatider. Vi fångar in och tar hand om katter som dumpas på gatan. Vi har inget djurhem, vår dröm är att kunna öppna ett sådant men till det saknas tyvärr resurserna. Istället placeras katterna i privata jourhem under den tid det tar att hitta en eventuell ägare eller ett nytt hem till katten. Vi står för alla kostnader såsom veterinärkostnader inklusive medicin, mat, kattsand och andra tillbehör efter överenskommelse med jourhemmet. Vi skriver alltid ett jourhemskontrakt. Katten blir kastrerad, vaccinerad två gånger, chipmärkt och avmaskad innan den adopteras ut och då skrivs alltid ett överlåtelsekontrakt. Att arbeta för att höja kattens status är viktigt för oss!

Vårt arbete med de hemlösa katterna medför ofta höga veterinärkostnader då de är många, en del är sjuka och speciellt de äldre katterna har ofta tandproblem.

Genom Charity Bowl kan du ge ett bidrag till vår verksamhet genom att köpa ett djurhemspaket med valfritt innehåll, vi behöver mest leksaker, klösartiklar och bäddar, och sedan välja att det levereras till oss. Vi lovar att vi blir jätteglada och varje bidrag gör att vi kan hjälpa fler katter som vill komma in i värmen och tryggheten.

https://charitybowl.se/

Senast uppdaterad: 9 oktober, 2023