Åke

Goa söta Åke har fått komma till sitt föralltidhem! Lycka till fina du! ❤️

Jag heter Åke och är ett år gammal. Jag gillar när det är liv och rörelse runt omkring mig och den familjen som jag bor hos just nu har andra katter som jag kan leka med, men framförallt har jag fått en hundkompis som jag älskar att busa med.

Människorna som jag bor hos brukar säga att jag är väldigt pratglad. Jag pratar gärna med STORA BOKSTÄVER så att de förstår vad det är jag vill och det är till exempel att; jag SKA dricka vatten i vasken på toaletten, jag SKA såklart följa med på morgon- och kvällspromenaden med min hundkompis och man SKA INTE klippa klorna på mig för då blir jag lite dramatisk (måste säga att jag tycker att det är snudd på djurplågeri när de klipper mina klor).

Men när människorna säger mitt namn så kommer jag, ja det vill säga om jag känner för det. Men jag visar alltid människorna min uppskattning genom att hålla svansen i rörelse. Jag måste nog säga att jag har ett stort hjärta och jag tycker om alla varelser. Så länge man är vänligt sinnad och tar emot mig med öppen famn så har det ingen betydelse om du är hund, katt eller människa. Familjen jag bor hos brukar säga att min personlighet går rakt in i deras hjärtan.

Jag gillar att krypa upp i soffan eller sängen och mysa med de där människorna. Jag vill helst inte ligga i knäet, men att krypa upp riktigt nära gillar jag verkligen. I mitt nya hem vill jag ha både människor och katt- eller hundkompis för att trivas.

Åke är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Behöver hund- eller kattkompis

Adoptionsavgift: 1800:-

Är Åke katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️