Amaro

Söta Amaro har nu kommit till sitt föralltidhem! Vi önskar honom all lycka i framtiden 💚

(Jag heter Amaro och är snart ett år gammal. Jag är en busig och lekfull katt som är pigg på livet. De där människorna som jag bor hos säger att jag har en ”Emil i Lönneberga” personlighet.

Min mamma födde mig ute och jag har alltid behövt vara lite skygg för att vara på den säkra sidan. Men när jag fick komma hem till familjen som jag bor hos nu så har jag fått lära mig att man visst kan lita på de där människorna. Ibland kommer det andra personer och hälsar på i huset, men det tycker jag känns helt okej. Jag har nu skapat full tillit till människorna jag bor hos och vet ni vad det bästa är? Det är att få krypa upp och lägga sig på människorna som då kliar och gosar med mig. Alltså jag kan inte sluta spinna. Det kan hända att jag kärleksnafsar lite i människorna när jag vill bli mer kliad.

Jag älskar att ligga i mitt klätterträd. Där kan jag lägga mig när jag vill koppla av eller vara ifred en stund. Jag tycker det är kul att själv busa och leka med mina leksaker, men när de där människorna tar fram lekspöet blir jag helt till mig. Mina små möss vill jag gärna bära runt på…..de är ju trots allt mina.

Jag har tidigare bott med andra katter och det gick bra. Men jag tycker ändå att det är mysigast att få vara själv tillsammans med bara en eller två människor, då känner jag mig mest tillfreds.)

Amaro är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024