Liten

Liten har fått stanna i sitt jourhem! Lycka till lilla du! 🩷

Jag heter Liten och är 6 månader. Jag är katten som alltid kommer förbli liten, men trots det är jag full av bus och väldigt nyfiken. Min favoritleksak är den där pinnen med ett snöre som människorna viftar med. Min favorit är absolut den pinnen där det sitter något längst ut som piper….den är rolig. Annars tycker jag parkour är väldigt kul, dvs när jag får springa och hoppa upp och ner på alla möbler.

Jag är född ute och har från början fått lära mig att klara mig på egen hand vilket gjort att jag är rätt skygg. Jag tycker dock att de här människorna är spännande så jag är gärna nära dem, men håller gärna ett litet avstånd. Jag börjar lita på dem mer och mer så därför låter jag dem ibland fånga mig och bära upp mig i deras famn. Jag måste erkänna att jag tycker det är ganska mysigt men jag tittar lite surt på dem så att de inte ska få för sig att jag gillar det. Jag tycker att jag litar mer och mer på människorna men känner att jag inte är helt trygg ännu.

Människorna säger att jag alltid kommer behöva var inne eftersom jag tydligen inte är större än en 12 veckor gammal katt. De är rädda för att jag kommer vara ett lätt byte om jag börjar vara ute.  

När människorna går och lägger sig i sängen hoppar jag gärna upp och sover där tillsammans med min kattkompis. Jag tycker väldigt mycket om min kattkompis som tar så bra hand om mig. Hon säger dock till mig när jag är lite störig men är snäll och tvättar mig när hon tycker att det behövs.

Liten är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Behöver kattkompis

Adoptionsavgift: 1800:-

Är Liten katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️

Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024 Hjärtörhängen med tassavtryck